Sinemaseverlerin iple çektiği vizyon günü geldi çattı. Türkiye genelindeki salonlarda bugün 7 farklı türden film vizyona girecek. Hayranlarının uzunca bir süredir merakla beklediği devam filmi Joker: İki Delilik de bugün beyaz perdede seyirci karşısına çıkacak. Başrollerini Lady Gaga ve  Joaquin Phoenix’in paylaştığı filmin gişede büyük ses getirmesi bekleniyor.  

Joker: İkili Delilik

Joker olarak işlediği suçlardan yargılanmayı bekleyen Arthur Fleck'in, tanıştığı Harley Quinn ile gerçek aşkı ve içindeki müziği keşfedişini konu ediniyor.

Oyuncular: Joaquin Phoenix, Lady Gaga, Brendan Gleeson

Yaren Leylek

Film, genç Adem'in büyük anne ve dedesinin evinde tanıştığı leylek Yaren ile arkadaşlarının atıldığı maceraları konu ediniyor.

Oyuncular: Buğra Gülsoy, Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir

Güzel Bir Rüya

Yıl 2005, aylardan yaz. Küçük bir kasabada yaşayan iki çocuk Alper ve İlker, Alper'in aşık olduğu film yıldızı Meryem'e ulaşmak hayaliyle Samsun/Ladik'ten İstanbul'a uzanan zorlu bir maceraya atılır. Bu yolculuk; onlara kendileri, aileleri ve kimlikleriyle ilgili yeni bir anlayış kazandırır. 

Oyuncular: Meryem Uzerli, Yiğit Nayır, Mert Nayır

Karanlığın Öfkesi

Eski arkadaşlar tatil için önceden planladıkları yerde belirlenen tarihte Antalya’da buluşurlar. Birbirlerini çok özlemişlerdir ve hasret giderirler. Servis gelir ve oteller bölgesine doğru hareket ederler. Yolculuk boyunca çok keyif alırlar. Otele yerleşirler ve daha sonra tatil bölgesini gezmek için dışarı çıkarlar. 

Oyuncular: Osman Cavcı, S Arun, Mehmet Özcan Varaylı, Talha Kuzu, Merve Kılıç

Leyli Dİ

Yeminli Malî Müşavir Nevzat Kesik, manevi oğlu muhasebeci Güven tarafından bir dolandırıcılık planının içine düşer. Güven, büyük aşkı Maya ile birlikte Nevzat’ın müşterisi Aziz'i dolandırıp kaçmak için harekete geçer. Ancak Maya'nın çalıştığı Leydi Di Pavyon'un sakinleri, Aziz'in alacaklıları derken oyun içinde yeni oyunlar kurulur, plan kontrolden çıkar.

Oyuncular: Mahir İpek, Özge Özder, Safa Sarı

Tezgah

Tezgah, eşini mutfak tezgahında kendisini en yakın arkadaşıyla aldatırken yakalayan ülkenin ünlü isimlerinden birinin hikayesini konu ediyor. Bir yazar, bir aktrist, bir müzisyen ve bir mutfak tezgahı... Yalanlar, birbirlerini ve sevenlerini aldatmalar, oynanan oyunlar eski bir anne halısının üzerine dökülüyor. 

Oyuncular:  Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil

Pırıl Sayıların Gizemi

Gökyüzünde daha önce eşi benzeri görülmeyen bir bulut ortaya çıkmıştır. Bunun üzerine sayılar sırasıyla yok olur. Çocuklukta yaşadığı travmanın intikamını almaya çalışan İlhan, yanına aldığı Biliş ile birlikte sayıları yok etmektedir. Sayılar silindikçe herşey bozulmaya başlar ve gündelik yaşam durma noktasına gelir. Pırıl ve arkadaşları sorunun çözümü için nefes kesen bir maceraya atılırlar. Bununla beraber büyük problemlerin temelinde dört işlem matematiğini bulurlar ve dünyayı kaostan kurtarmak için yine matematiği kullanırlar.

Kaynak: HABER MERKEZİ