• DOLAR 32,87 %0.15
  • EURO 35,73 %0.32
  • ALTIN 2.533,80 %0.18
  • BİST100 10.992 %-0.88
  • BITCOIN 65.327 %-1.35
  • ETHERIUM 3.350 %-3.66
29°
2 hafta önce AYDIN

Aydın’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda gecenin sessizliğini silah sesleri bozdu. İddiaya göre bir süre önce eşinden ayrılan adam, boşandığı karısına ve onun sevgilisine kurşun yağdırdı. Olayda kadının sevgilisi hayatını kaybederken kadına ise kurşun isabet etmedi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, İzTV’ye konuk oldu. Aslanoğlu Büyükşehir'e ilişkin eylemlerden seçim sonuçlarına kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dezavantajlı mahallelerde yaşayan kadınlar ve tatil dönemindeki öğrenciler için deniz gezileri düzenliyor. Denizle buluşmayan kalmasın diye mahallelerine yakın dayanışma noktalarından alınan İzmirliler çocuklarıyla plajda keyifli bir gün geçiriyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Aile Hekimleri Derneği (İZAHED) Başkan Yardımcısı Dr. Volkan Altan, Konya Şehir Hastanesi'nde yaşanan trajik olay ve sonrasında yapılan protestolar hakkında İz Gazete'ye açıklamalarda bulundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadın Danışma Merkezi ve Anahtar Bütüncül Hizmet Merkezi'nden hizmet alan maddi imkanları sınırlı genç kadınlara 3 aylık hijyenik ped desteği sağlıyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Öğretmenlik Mesleği Kanun Teklifi, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu’nda kabul edildi. Buna göre öğrencilerin görüntülerini paylaşan öğretmen ve yöneticilere ceza verilecek.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de bir hafta önce meydana gelen trafik kazası nedeniyle husumet güttüğü şahsın iş yerine gelip pompalı tüfekli saldırı gerçekleştiren şüpheliler 7 kişiyi yaraladı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

2021 yılında depreme dayanıksız olduğu için yıkılan, İzmir’in köklü okullarından Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi, hala kendi adresine dönebilmiş değil.

2 hafta önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 5 Temmuz Cuma günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

2 hafta önce SPOR

Galatasaray, 2024-2025 sezonunda giyeceği formalarını, Galatasaray Adası’nda yaptığı lansmanla görücüye çıkardı. Gecede konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, bu sezon 1 milyon forma satmayı hedeflediklerini söyledi.