• DOLAR 32,84 %-0.07
  • EURO 35,75 %-0.03
  • ALTIN 2.543,15 %-0.08
  • BİST100 11.090 %-0.74
  • BITCOIN 65.885 %-2.75
  • ETHERIUM 3.490 %0.72
32°
2 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Bükreş’te katıldığı Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi toplantısında; “Yarın Fransa’da oy kullanacak olan ve sözümüze değer veren tüm Fransız vatandaşı Türkleri bir kez daha aşırı sağa karşı sandık başına gitmeye ve oylarını demokrasiden yana kullanmaya davet ediyorum” dedi.

2 hafta önce MUĞLA

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki yolların orta refüjlerinde bakım ve yeşillendirme çalışması başlattı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Tüm Bel-Sen İzmir 2 Nolu Şube Karşıyaka Belediye Temsilcisi Selçuk Birdi, borçları nedeniyle canına kıydı. Açıklama yapan sendika, Cemil Tugay dönemini işaret etti.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel kent genelinde devam eden çalışmaları inceledi. Teknik ekibi ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Filiz Başkan Pamucak Rekreasyon Alanı ve üretim yolları ile ilgili sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayınlarla Efes Selçukluları bilgilendirdi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Yerelde kalkınmayı ve üretimi destekleme faaliyetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, arıcılık kursu açıyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Hububatın suya en çok ihtiyaç duyduğu dönemlerdeki Mart, Nisan ve Mayıs aylarında düzensiz yağışlar tarımsal üretim üzerinde tehdit oluşturuyor” dedi.

2 hafta önce GÜNCEL

E-5 Karayolu Kağıthane mevkisinde 18 yaşında genç bir kız, istinat duvarının üstünden aşağıya atladı. Metrelerce yükseklikten aşağıya düşen genç kız, ağır şekilde yaralandı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, düzenli olarak gerçekleştirdiği denetim çalışmalarına İkiçeşmelik olarak bilinen Eşrefpaşa Caddesi’nde devam etti.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, 6 Temmuz Cumartesi günü İzmir'in 8 ilçesinde su kesintileri yaşanacağını duyurdu. Peki İzmir'de sular ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir otomobilde el yapımı patlayıcı ele geçirildi.