• DOLAR 32,82 %-0.23
  • EURO 35,65 %-0.63
  • ALTIN 2.540,77 %0.23
  • BİST100 11.090 %-0.74
  • BITCOIN 65.750 %-2.98
  • ETHERIUM 3.487 %0.03
34°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, 7 Temmuz Pazar günü İzmir'in 13 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2 hafta önce BALIKESİR

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nin resmi İnstagram hesabından gelen açıklama sosyal medyada büyük tepki çekti. Açıklamaya göre mezuniyete topuklu ayakkabıyla gelmek yasaklandı.

2 hafta önce MANİSA

Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyon ile traktör çarpıştı. Ağır yaralanan traktör sürücüsü hastanede hayatını kaybetti.

2 hafta önce SPOR

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig'de mücadele eden Aliağa KZY Spor Kadın Voleybol Kulübü, hedefini 1. Lig olarak belirledi.

2 hafta önce EKONOMİ

Kredi başvurunuzun onaylanmamasına neden olan kredi notu nedir? Kredi notu nasıl öğrenilir? Kredi notu nasıl yükseltilir? İşte cevabı...

2 hafta önce GÜNCEL

26 ilde 1824 katılımcıyla yapılan seçim anketinde kararsızlar birinci çıktı. İkinci parti CHP olurken, AKP ise üçüncü parti oldu.

2 hafta önce DENİZLİ

Sesini değiştirme yeteneği ile kendisini önce ‘sekreter’, sonra ‘turizmci’ ve son olarak da ‘tatlıcı’ olarak tanıtan dolandırıcı, son işinde yakayı ele verdi.

2 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

İzmirliler, özellikle yaz mevsiminde pratik lezzetleri sofralarında tercih ediyor. Pratik ama bir o kadar da lezzetli tatlardan olan Kabak mücveri, özellikle yoğurt ile tüketildiği için oldukça hafif oluyor. Peki kabak mücveri nasıl yapılır? Malzemeleri nelerdir?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Doğal güzellikleriyle ve tarihi dokusuyla dikkat çeken Kavacık Köyü, ziyaret edenleri kendine hayran bırakıyor. Köyün kente yakınlığı, şehirden uzaklaşmadan tatil yapmak isteyenler için bir tercih sebebi. Kavacık köyü nerede? Kavacık Köyü'ne nasıl gidilir?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Kent Konseyi Genel Kurulu’nda konuşan Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, "Çeşme’yi bir adım ileriye götürecek her projeyi destekleyeceğiz" dedi. Çeşme Kent Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Güler seçilirken; yürütme kurulu üyeleri de belirlendi.