• DOLAR 32,94 %0.12
  • EURO 35,81 %-0.19
  • ALTIN 2.553,03 %0.71
  • BİST100 11.097 %-0.68
  • BITCOIN 66.926 %-0.48
  • ETHERIUM 3.527 %0.55
39°
2 hafta önce GÜNCEL

Samsun Valiliği, dalga yüksekliğinin 2 metreyi bulacağının tahmin edilmesinden dolayı 'denize girilmemesi' gerektiğini duyurdu.

2 hafta önce GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 27 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında 2 milyon 408 bin 77 aracın denetlendiğini, toplamda 441 bin 910 araca-sürücüye ise işlem yapıldığını açıkladı.

2 hafta önce GÜNCEL

Hatay'da haşere ilaçlama uzmanı Mehmet Şirin, toplum içinde 'insan yüzlü örümcek' olarak bilinen ve merak uyandıran köşeli yengeç örümceğini kavanozda beslemeye başladı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 7 Temmuz Pazar günü için Bornova'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Bornova'da elektrikler ne zaman gelecek?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 7 Temmuz Pazar günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Milli Takımı'nın çeyrek finalde Hollanda ile oynadığı maçı, İzmirli futbolseverler İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu dev ekranlarda izledi. Alsancak Gündoğdu Meydanı, Göztepe Denizaltı Parkı ve Bostanlı Yasemin Kafe önüne kurulan dev ekranlarla İzmirliler milli maç coşkusunu hep birlikte yaşadı. Vatandaşlar maç sonunda alınan mağlubiyete hep birlikte üzüldü.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bu yaz dönemi boyunca meydana gelen Çanakkale, Manisa, Menderes, Selçuk ve Kuşadası yangınlarında aktif olarak söndürme ve soğutma faaliyetlerinde yer alan AKUT Selçuk ekibi, yangın ve yangına müdahale konusunda dernek içi olağan eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.

2 hafta önce AYDIN

Hem eğlence dolu sokakları hem sakin deniziyle 7'den 70'e her kesime hitap etmeyi başaran ender tatil ilçelerinden Kuşadası'nda neler yapılabilir? Detayları sizler için derledik.

2 hafta önce SPOR

Almanya’da düzenlenen 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek finalinde Hollanda ile Türkiye, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Milli Takım, Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

2 hafta önce POLİTİKA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, yolsuzluklarla ilgili sadece kendisinin 50 suç duyurusunda bulunduğunu, suç duyurularının toplam tutarının ise 1 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi