• DOLAR 32,94 %0.06
  • EURO 35,96 %0.04
  • ALTIN 2.542,77 %0.31
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.100 %-1.18
  • ETHERIUM 3.491 %-0.96
25°
2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP İzmir İl Kadın Kolları Kongresi'nde yeni başkan Zahide Kurun seçilirken, Efes Selçuk Kadın Kolları Başkanı Nihal Atay ise kurultay delegesi oldu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmirli girişimci Selim Servi, yurt dışında Anadolu mutfağına hasret kalmasından yola çıkarak yabancıların yöresel yemeklerine özlemini gidermek için lokanta açtı ve Orta Asya mutfağını İzmir'e taşıdı.

2 hafta önce GÜNCEL

Türkiye’nin ilk milli parkı Yozgat Çamlığı Milli Parkı’nda, arıcıların daha kaliteli bal üretimine destek olmak amacıyla “Bal Ormanı” oluşturuldu.

2 hafta önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu, haftalık çalışmasına 9 Temmuz Salı günü başlayacak. Peki, bu hafta mecliste neler görüşülecek?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bayındır ilçesinde bulunan tarım arazisi icradan satışa çıkıyor.

2 hafta önce GÜNCEL

Muratpaşa Belediyesi’nin Çevreci Komşu Kart projesiyle, Ocak-Haziran döneminde 9 bin 545 litre bitkisel atık yağın geri dönüşümünü sağlandı. Atık yağın geri dönüşümünü sağlayan ilçe sakinleri 181 bin 365 lira kazandı.

2 hafta önce EKONOMİ

Çin-Avrasya Expo Fuarı bu yıl, “İpek Yolu’nun yeni fırsatları, Avrasya’nın yeni dinamikleri” başlığı altında toplandı. Urumçi bölgesinde düzenlenen fuara Ege İhracatçı Birlikleri, Türkiye’yi temsilen 4 firma ile katıldı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi, 2025-2029 yılları arasını kapsayan stratejik plan hazırlık çalışmaları kapsamında Gençlik Çalıştayı düzenledi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İstatistiklere göre, 65 yaş üstü her üç kişiden biri düşmeden kaynaklı ciddi sağlık sorunları yaşıyor. Prof. Dr. Berrin Durmaz sakatlıkla hatta ölümle bile sonuçlanan düşmeden korunmak için denge egzersizleri ve göz muayenesinin düzenli yapılmasına dikkati çekerek ev ortamının yaşlılara göre düzenlenmesi gerektiğini söyledi.

2 hafta önce GÜNCEL

Ticaret Bakanlığının berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Ankara ve İstanbul'daki berberler, pazar günleri çalışmama kararı aldı.