• DOLAR 32,88 %-0.51
  • EURO 35,87 %-0.28
  • ALTIN 2.536,29 %-0.58
  • BİST100 11.173 %0.15
  • BITCOIN 67.620 %0.48
  • ETHERIUM 3.473 %-0.54
33°
2 hafta önce DÜNYA

105 yaşındaki Virginia Hislop, İkinci Dünya Savaşı nedeniyle bırakmak zorunda kaldığı ABD'deki Stanford Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nden yüksek lisans derecesiyle mezun oldu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş’te çıkan yangın 24 saat süren uzun mücadeleler sonucunda kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

2 hafta önce MUĞLA

Silahlı terör örgütü PKK/KCK üyesi olmak suçundan 6 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.Ç. jandarmanın düzenlediği operasyonla Bodrum’da yakalandı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, yaz mevsiminde İzmirlilerin yaşamaktan keyif aldığı muhteşem bir tatil şehrine dönüşüyor. Keşfedilmeyi bekleyen birçok koy ve plaj vazgeçilmez tatil rotalarından oluyor. Bu gizli güzelliklerden biri de Gönsüz Koyu. Peki Gönsüz Koyu nerededir? Gönsüz Koyu'na nasıl gidilir?

2 hafta önce BALIKESİR

FETÖ/PYD, silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan suçlu, Balıkesir’in Kepsut ilçesinde yakalanarak tutuklandı.

2 hafta önce GÜNCEL

Türk mutfağı farklı kültürlere ait birçok lezzeti farklı bölgelerde yapılan tariflerle bünyesinde barındırıyor. Mutfağımızın en sevilen lezzetlerinden biri olan Biberli ekmek de oldukça pratik bir tarif olarak karşımıza çıkıyor. Peki Biberli ekmek nasıl yapılır? Biberli ekmek malzemeleri nelerdir?

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir lokantada yaşanan patlamada ölenlerden 24 yaşındaki Dilek Bağ'ın, daha önce de çalıştığı iş yerinde küçük çaplı bir patlamadan yara almadan kurtulduğu, korkması nedeniyle bu işten ayrıldığı belirtildi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 8 Temmuz Pazartesi günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

2 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir’in Karesi ilçesindeki ağaçlandırma arazisinde yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile söndürüldü.

2 hafta önce MANİSA

Yunusemre Belediyespor'un milli judocusu Sümeyye Kaya, Çekya’da kayıldığı Gençler Avrupa Judo Kupası’ndan altın madalyayla döndü.