• DOLAR 33,00 %-0.12
  • EURO 35,99 %0.13
  • ALTIN 2.551,07 %0.00
  • BİST100 11.222 %0.59
  • BITCOIN 67.150 %0.98
  • ETHERIUM 3.490 %-0.49
41°
2 hafta önce MANİSA

Manisa'nın Kula ilçesinde tarlada çalışırken bilmediği bir böcek tarafından ısırılması sonucu kalbi duran Pervil Güleç, Kula Devlet Hastanesi'nde gerçekleşirilen hızlı müdahaleyle hayata yeniden tutundu.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi’nin başlattığı tiyatro kurslarında eğitim sürüyor. 18 yaş üstü vatandaşlar için düzenlenecek olan tiyatro kursları yarın başlıyor.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi, bir süredir sokaklarda başıboş şekilde dolaştıkları tespit edilen atlar için yakalama operasyonu düzenledi. El konulan atlar Pako Geçici Hayvan Bakımevi’ne nakledilirken, sahipleri hakkında cezai işlem başlatıldı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Spor, eğlence ve adrenalini bir arada yaşatan Karşıyaka Belediyesi Çocuk Oyun Macera Parkı ile Zeynep Aslan Pump Track Bisiklet Parkuru, yaz tatilindeki öğrencilerden yoğun ilgi görüyor.

2 hafta önce MUĞLA

Tatil dendiğinde akla ilk gelen yerlerden biri de Muğla'da bulunan Ölüdeniz. Peki Ölüdeniz giriş ücreti ne kadar? Ölüdeniz giriş ücreti 2024…

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde Kültür ve Sanat Festivali düzenlenecek. Festival tarihi ise 8-12 Temmuz olarak açıklandı.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Tiyatro Buluşması, bu yıl 11-14 Temmuz tarihlerinde Efes’te gerçekleşecek. İzmir Gazeteciler Cemiyeti Uluslararası Basın Merkezi’nde Tiyatro Buluşmaları’nın detaylarının yer aldığı ve ödüllerin sahiplerinin öğrenildiği bir basın açıklaması düzenlendi.

2 hafta önce SPOR

Artistik Cimnastik Erkek Milli Takım Başantrenörü Yılmaz Göktekin, takım olarak ilk kez mücadele edecekleri 2024 Paris Olimpiyatları'nda finali hedeflediklerini söyledi.

2 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme'nin tarihi ve mimari sembollerinden biri olan Çeşme Kale İçi Camii, tam 516 yıldır ibadete açık durumda.

2 hafta önce GÜNCEL

Milyonlarca memur ve emeklinin zamlı maaşları gelecek hafta hesaplara yatmaya başlayacak. Kök maaşının düşük olması sebebiyle zamlı maaşı 10 bin TL'nin altında kalan 1.8 milyon emekli için de ek zam yapılacak.