• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %0.6
  • ETHERIUM 3.501 %0.03
27°
1 hafta önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen ve rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılan orman yangının havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 hafta önce GÜNCEL

Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret(STM) A.Ş.’den yapılan açıklamaya göre, yerli insansız hava aracı Boyga'nın ilk ihracatı, Afrika kıtasından bir ülkeye gerçekleştirilecek.

1 hafta önce GÜNCEL

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) üyelerinin, Öğretmenlik Meslek Kanunu Teklifi’nin geri çekilmesi talebiyle Milil Eğitim Bakanlığı'ndan TBMM'ye yürümesi engellendi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

DİSK Emekli-Sen Konak SGK önünde gerçekleştirdiği açıklamayla, emeklilere yapılan zammı kabul etmediklerini belirterek insanca bir ücret için AKP iktidarına seslendi. Basın açıklamasını okuyan DİSK Emekli-Sen İzmir Şube Başkanı Sabahattin Yeşiltepe, “Gelin, siz de aylık 10 bin lira ile geçinmeye çalışın! Gelin siz de bedel ödeyin!” diye konuştu.

1 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

Yaz mevsiminin getirdiği sıcaklar, iştahı azaltıyor. Bu nedenle vatandaşlar akşam yemeklerinde hafif lezzetleri tercih ediyor. Taze fasülye nasıl yapılır? Taze fasülye tarifi…

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP lideri Özgür Özel'in ışık yakıp kapatma çağrısına emeklilerden destek geldi. İzmir'deki emekliler, "Severek katılırız" açıklaması yaptı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yazın tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de el değmemiş doğasıyla Önen Koyu. Peki Önen Koyu nerededir? Önen Koyu'na nasıl gidilir?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir'in Çeşme ilçesinde 19 düzensiz göçmenin kurtarıldığını, 7 göçmenin ise cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı.

1 hafta önce BALIKESİR

Balıkesir'in Erdek ilçesinde üniversite okuyan Ruhi Yurtsever, Türkiye'de okuyan en yaşlı üniversite öğrencisi olarak 75 yaşında mezuniyet gururu yaşadı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Taşımacılık ücretleri cep yakmaya devam ediyor. İzmir’de taşımacılık ücretleri tırmanışa geçti. Hizmete duyulan yoğun talep, fiyatları doğrudan etkiledi.