• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.000 %-0.15
  • ETHERIUM 3.523 %0.46
35°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi Başkan Eşki önderliğinde, tespit ettikleri sorunları aynı gün içinde çözmeyi hedefleyen bir acil müdahale ekibi kurdu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

TÜİK mayıs ayı işsizlik rakamlarını açıkladı. TÜİK'e göre; 15 ve daha yukarı yaştaki kişilerde işsiz sayısı 2024 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre 27 bin kişi azalarak 3 milyon 11 bin kişi oldu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Yaşar Üniversitesi, HAYTAP ve Caploonba Orpak Mobilya, sokak hayvanları için sosyal sorumluluk projesini hazırladı. Yaşar Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencilerinin sokak hayvanları için tasarladıkları mobilyalar, İzmir’in çeşitli bölgelerindeki park ve barınaklara yerleştirildi.

1 hafta önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Zeyrek açıklamasında, tramvay, Kent Lokantası, Halk Ekmek ve evde bakım hizmeti projelerinin en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalıştıklarını söyledi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’i makamında ziyaret etti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi ekipleri, açık alanlarda yaptıkları denetimlerle her gün 200-300 civarında izinsiz reklam ve afişi toplayarak imha ediyor. Çevre ve görüntü kirliliğine yol açan hiçbir eyleme izin vermeyeceklerini söyleyen Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Bu izinsiz girişimler sona erene kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

1 hafta önce MAGAZİN

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, yaptığı açıklamada "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkes duymalı. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir" diyerek şaşkına çevirdi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile birlikte Toros bölgesinde incelemelerde bulundu.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bozuk yolları onarmak için asfalt çalışmalarına başladı.