• DOLAR 33,04 %-0.19
  • EURO 35,98 %-0.57
  • ALTIN 2.546,43 %-2.10
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.100 %5.65
  • ETHERIUM 3.521 %3.56
35°
1 hafta önce SPOR

TFF'nin 18 Temmuz'da yapacağı başkanlık seçiminde aday olan Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

1 hafta önce GÜNCEL

Ankara'da engelli olduğu öğrenilen Emre Güngör, bilinmeyen bir sebeple AVM’nin yemek katından kendisini boşluğa bıraktı.

1 hafta önce YEMEK TARİFLERİ

İzmir ve çevresinde yetiştirilen, küçük ve siyah renkli bir üzüm çeşidi olan İzmir üzümü, tatlı ve tuzlu her şeye yakışan lezzetiyle sofralara renk katıyor. Peki, İzmir üzümüyle neler yapılabilir dersiniz?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin önde gelen online alışveriş platformu PınarOnline, geleneğini bozmuyor ve bu yaz da Çeşme’de tüketicilerine hizmet veriyor.

1 hafta önce İZMİR ESHOT SAATLERİ

İzmir ESHOT'un 430 numaralı otobüsü Yakakent Mahallesi-Bostanlı İskele arasında sefer yapıyor. Peki 430numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT’un hizmet kalitesini artırmak, kurumun ve çalışanların kendini çağın koşullarına göre yenilemesini sağlamak için Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi ile Ulusal Kalite Hareketi İyi Niyet Bildirgesi’ni imzalandı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 12 Temmuz Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

1 hafta önce MANİSA

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi, CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, gazeteci Alaattin Aktaş'ın ortaya çıkardığı TÜİK’in madde sepetinde yer alan ürünlerin fiyatlarının gerçeği yansıtmadığına dikkati çekerek, "113 liraya gerçek zeytinyağı olmaz; TÜİK’i dolandırmışlar” ifadelerini kullandı.

1 hafta önce SPOR

Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstürü çekimi yapıldı. Süper Lig’de 6. hafta Fenerbahçe - Galatasaray, 10. haftada Galatasaray - Beşiktaş ve 15. haftada da Beşiktaş - Fenerbahçe derbileri oynanacak.

1 hafta önce SPOR

Samsunspor Kulübü eski Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.