• DOLAR 33,03 %-0.17
  • EURO 35,99 %-0.51
  • ALTIN 2.549,33 %-1.99
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.500 %4.4
  • ETHERIUM 3.506 %2.63
39°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’nın Belediye Başkanı Mehmet Harmancı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ı ziyaret etti. Başkan Tugay, iki kardeş kent arasında yapılacak her türlü iş birliğine açık olduklarını söyledi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Almanya Merkezli otomotiv tedarik firmasına ait İzmir ZF Lemförder işçilerine destek olmak amacıyla firmanın dört fabrikasında 2 bine yakın işçi eyleme çıktı

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İtalya’nın İzmir Konsolosluğu ve İtalya Dostluk Kültür Derneği temsilcilerinin davetiyle Casa İtalya’yı ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir ve İtalya arasında kültürel, sosyal, ticari ilişkileri geliştirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Ortak etkinliklerle dolu bir dönem olmasını çok isterim” dedi.

1 hafta önce SPOR

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Ege Kupası heyecanı yaşanacak. 4 ekibin katılımıyla düzenlenecek Ege Kupası 2024 için geri sayım başladı.  Ege Kupası,ne zaman ve nerede oynanacak?

1 hafta önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden’ın, 2024 başkanlık yarışı için Cumhuriyetçi aday Donald Trump ile ilk münazarasında, gösterdiği zayıf performansın yansımaları devam ediyor. Biden’ın adaylıktan çekilmesi gerektiğini söyleyenlere, Demokrat Parti’nin önemli isimlerinden Barack Obama ve Nancy Pelosi de katıldı.

1 hafta önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre, 12 Temmuz Perşembe günü Muğla'nın üç ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Foça Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı Sporcuları, 17-19 Temmuz tarihlerinde Gaziemir’de gerçekleşecek olan İzmir İl Şampiyonasında mücadele edecek.

1 hafta önce SPOR

İzmir'i Süper Lig'de temsil eden tek kulüp olan Göztepe'nin 2024-2025 sezonu fikstürü belli oldu. Zorlu bir fikstür çeken sarı kırmızıların ilk maçı Antalya deplasmanı.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Havzası Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma, Çevre ve Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Şener Kilimcigöldelioğlu, Gema Vakfı Foça Temsilcisi Hülya Dinçel ve vakıf üyeleri, Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı’yı ziyaret etti.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in plaj ve koyları yaz aylarında tatilci akınına uğruyor. Bu koylardan biri de Baradan Koyu. Peki Baradan Koyu nerededir? Baradan Koyu'na nasıl gidilir?