• DOLAR 33,05 %-0.09
  • EURO 36,02 %-0.39
  • ALTIN 2.546,02 %-2.11
  • BİST100 11.147 %0.07
  • BITCOIN 64.700 %-0.31
  • ETHERIUM 3.434 %-1.04
42°
1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Şehir Tiyatroları'nda bir oyunun prömiyerine katıldığını ve salonun dolmadığını söyledi. Yücel Erten'den yanıt gecikmedi. Erten, tamamı dolu salonun fotoğrafını paylaşarak, "Halüsinasyon gibi bir sıkıntı ile yüzyüze olmadığınızdan emin misiniz?" diye sordu

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

CHP tarafından başlatılan ve 3 gündür devam eden saat 21.00'daki ışığı aç kapa eylemi İzmir’de sokağa taşındı. Saat tam 21.00’de cep telefonunun ışıklarını açıp kapatan partililer ayrıca tencere tava da çaldı.

1 hafta önce POLİTİKA

29 yıl aradan sonra yeniden kurulan Sosyaldemokrat Halkçı Parti (SHP), genel başkanlığa film yapımcısı ve sinemacı Burak Çelik'i seçti.

1 hafta önce POLİTİKA

CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, "Bolu Belediye Başkanımız Sayın Tanju Özcan’ın önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sosyal medya üzerinden eleştiri sınırlarını aşan kırıcı ve rencide edici ifadeler kullanmasına üzülerek tanıklık ettik" diyerek tasvip edilmeyen davranışı parti yetkili kurullarında değerlendireceklerini açıkladı.

1 hafta önce GÜNCEL

9 ay boyunca hamileliğini ailesinden saklayarak tuvalette doğurduğu bebeği poşete sarıp çöp konteynerinin yanına bırakan kadın, “Pişmanım” diyerek tahliyesini istedi.

1 hafta önce İZMİR HABERLERİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi İsmail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, İzmir’de bulunan Sasalı Doğal Yaşam Parkı’nı gezdi.

1 hafta önce MAGAZİN

Stanley Kubrick imzalı "Cinnet" (The Shining) ve Robert Altman'ın çeşitli filmlerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Shelley Duvall, 75 yaşında hayatını kaybetti.

1 hafta önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Hamas ile ateşkes anlaşmalarına ilişkin devam eden müzakerelere değinerek, "Rehinelerimizin serbest bırakılması için çerçeve anlaşmaya bağlıyım” dedi.

1 hafta önce GÜNCEL

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sokak hayvanlarıyla ilgili düzenlemeye ilişkin TBMM’de grubu bulunan beş partiyi ziyaret ederek bilgi notunu iletti. Teklifin 12 Temmuz 2024’te Meclis Başkanlığına sunulması bekleniyor

1 hafta önce POLİTİKA

CHP, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" olarak adlandırılan müfredatın yürütmesinin durdurulması istemiyle Danıştay'da dava açtı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Suat Özçağdaş, "AKP'nin temel hedefi Türkiye'nin laik, bilimsel, nitelikli ve kamusal eğitimini çökertmektir. Yusuf Tekin ve arkadaşları, Abdülhamid dönemine dönmek isteyebilirler. Bir zaman makinesi icat edip geriye dönebilirler" dedi.