• DOLAR 34,04 %0.12
  • EURO 38,03 %-0.16
  • STERLIN 45,19 %-0.16
  • ALTIN 2.733,82 %-0.94
  • BİST100 9.762 %0.13
  • BITCOIN 60.000 %-4.03
  • ETHERIUM 2.533 %-3.41
34°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de akşam saatlerinde başlayan yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Devrilen ağaçlar nedeniyle Alsancak, Turan ve Bornova bölgelerinde otobüs, metro ve izban hatları sıkıntı yaşadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZDENİZ duyuru yayımladı. Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle vapur seferleri iptal edildi

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de şiddetli fırtına ulaşımı felç etti. Metro ve İZBAN hatlarında devrilen bir ağaçlar nedeniyle ulaşım bir süreliğine aksadı.

1 ay önce DÜNYA

Nijerya'nın Plateau eyaletinde bir okulun sınav esnasında çökmesi sonucu 16 öğrenci hayatını kaybederken arama kurtarma çalışmaları sürüyor

1 ay önce MANİSA

Manisa ili Gölmarmara İlçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangına ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi devam ediyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve DESKİ’de çalışan 3 bin 14 PERAŞ işçisine seyyanen zam müjdesi verdi. Başkan Çavuşoğlu, emekten yana dayanışmayı sürdüreceklerini belirtti. u

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesindeki kağıt fabrikası geri dönüşüm alanında yangın çıkarken, yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yüksek kar vaadiyle farklı kişilerden 300 milyon lira para topladığı öne sürülen Denizbank Bornova Şube Müdürü H.Ö., tutuklandı.

1 ay önce GÜNCEL

Irak'ın kuzeyinde devam eden Pençe-Kilit operasyonunda PKK terör örgütünün hain tuzağıyla İstihbarat Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talat şehit oldu. Bir askerimiz de yaralandı

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay   Çeşme’de koordinasyon toplantısı yaptı. Başkan Tugay, bireysel rantlar için şehri katledenlere izin vermeyeceklerini söyledi.