• DOLAR 33,09 %0.08
  • EURO 36,32 %0.30
  • ALTIN 2.627,30 %0.50
  • BİST100 11.134 %0.00
  • BITCOIN 64.101 %-2.43
  • ETHERIUM 3.431 %-2.13
33°
4 gün önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çaybaşı Deresi’nde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Dere çevresinden çok sayıda plastik atık toplandı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kuş Cenneti'nde mayıs ayında yumurtadan çıkan binlerce flamingo yavrusu, farklı ülkelere göç için kendileri için "kreş" vazifesi gören kuluçka adasında kanat çırpmayı öğreniyor.

4 gün önce GÜNCEL

TCDD, bütün hatlardaki Yüksek Hızlı Tren bilet fiyatlarına bugünden itibaren yüzde 25.6 oranında zam yaptı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında yoldaki su birikintisinden karşıya geçmek isterken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişi hayatını kaybetmişti. Olayla ilgili ilk şüphenin ise kanalizasyondaki elektrik kaçağından olduğu düşüncesiyle bölgede incelemeler yapılıyor.

4 gün önce MUĞLA

Doğal güzellikleriyle ve eşsiz manzaralarıyla bilinen Kelebekler Vadisi, mutlaka görmeniz gereken bir bölge. Doğal yaşamı iliklerinize kadar hissetmek adına yaşamanız gereken bir deneyim. Kelebekler vadisi nerede? Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir? Kelebekler vadisi giriş ücretleri...

4 gün önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

Sanat bir şehir olsaydı muhakak ismi İzmir olurdu. Doğal güzellikleri, beşeri özellikleri ve özgür insanlarının eşsiz zevkleri... Peki, bunlardan biri olan Dario Moreno Sokağı nerede? Dario Moreno Sokağı'nda gezilecek yerler nereler?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir, doğal güzelliklerinin yanı sıra tarihi yapılarıyla da öne çıkan bir şehir. Bu yapıların arasında hamamlar da önemli bir yer tutuyor. Hamamlar yüzyıllardır şifa dağıtan yerler olarak biliniyor. Peki Karataş'ta bulunan Tarihi Hoşgör Hamamı'nın tarihçesi nedir? Çalışma saatleri nelerdir?

4 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesinde, iddiaya göre, freni boşalan bir tur otobüsü çevrede bulunan iş yeri ve eve çarparak durabildi. Can pazarının yaşandığı kazada 4'ü ağır çok sayıda kişi yaralandı. Sağlık ve itfaiye ekipleri bölgede çalışmalarını sürdürürken, yaralılar çevredeki hastanelere sevk ediliyor.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen Bağlama Kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, hazırladıkları Yıl Sonu Konseri ile Çiğlili müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

4 gün önce GÜNCEL

Türkiye'de binlerce mağazası bulunan A101 yeni kataloğunu açıkladı. A101 18 Temmuz Perşembe kataloğu...