• DOLAR 33,10 %0.09
  • EURO 36,37 %0.36
  • ALTIN 2.619,02 %0.18
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.020 %-1.51
  • ETHERIUM 3.393 %-1.76
32°
4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde, yoğun yağmur sırasında su birikintisi olan yerden geçerken kaçak elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili Gediz Elektrik, “Bölgeyle ilgili yatırımlarımıza ilişkin son 6 aydır herhangi bir şikâyet kaydı da bulunmamaktadır” açıklamalarında bulundu.

4 gün önce MUĞLA

Türkiye'nin gözde turizm merkezlerinden Muğla, bu yılın 6 aylık döneminde 1 milyon 251 bin 796 turisti ağırladı.

4 gün önce EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu, yüksek tutarlarda harcama yapan ama gelir bildirimi yapmayan şahıslara yönelik inceleme başlattı.

4 gün önce SPOR

EURO 2024'de final heyecanı geldi çattı. Turnuvanın güçlü ekiplerinden İspanya ile İngiltere şampiyonluk kupası için mücadele edecek. Peki İspanya-İngiltere maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?

4 gün önce DÜNYA

Yunanistan'ın Türkiye kıyılarına en yakın adalarından İleryoz'da bugün sakin bir yaşam sürülmesine karşın 2. Dünya Savaşı'nın izleri ziyaretçileri şaşırtıyor.

4 gün önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde otomobilin takla atarak şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

4 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'nde yaşanan feci kaza, araç kamerası tarafından an be an kaydedildi.

4 gün önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde uyuşturucu madde imalatı yapan şahsa yönelik operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelinin adli işlemleri sürüyor.

4 gün önce SAĞLIK

Halk dilinde basur olarak bilinen hemoroid, insanın yaşam standardını büyük ölçüde olumsuz etkileyen hastalıkların başında yer alıyor. Peki hemoroid (basur) nedir? Belirtileri nelerdir? Hemoroid'e ne iyi gelir?

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

17. Uluslararası Türkiye Tiyatro Buluşması’nın ikinci gününde Eylem Şafak Aydın Dayanışma Ödülü Gazeteci İsmail Saymaz’a verildi. Türkiye Tiyatro Buluşmalarına geçtiğimiz yıllarda katkı sunan Tiyatro Sanatçısı Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın adına verilen dayanışma ödülü ile bu yıl 6 Şubat Depremi adına önemli bir farkındalık oluşturuldu.