• DOLAR 33,09 %0.04
  • EURO 36,32 %0.27
  • ALTIN 2.615,50 %0.05
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.650 %0.98
  • ETHERIUM 3.435 %0.24
32°
4 gün önce GÜNCEL

TÜİK verilerine göre, inşaat sektöründe son 99 ayın en yüksek ücretli çalışan sayısına ulaşıldı. Sektördeki ücretli çalışan sayısı 1 milyon 823 bin 929’a ulaşırken, bu rakam inşaat sektöründe tarihin en büyük 2’nci rakamı olarak görüldü.

4 gün önce SPOR

Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi Göztepe, Slovenya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında İngiltere takımı Charlton Athletic'e 3-1 mağlup oldu.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınar Mutlu, İzmir’deki yoğun ve sert yağışlar sırasında iki kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ülkemizin olimpiyat madalyalı ilk ve tek cimnastikçisi Ferhat Arıcan ile Türkiye şampiyonu Coşkun Boncuk yönetiminde 10 ay önce faaliyete geçen Göztepe Cimnastik Şubesi’nde 24 aylık minikler bile eğitim alıyor.

4 gün önce KÜLTÜR SANAT

Yönetmenliğini İzmirli genç sinema ve reklam yönetmeni Baran Gündüzalp'in yaptığı, senaryosunu ise Ege Üniversitesi mezunu Deniz Yeşilgün'ün yazdığı Rosinante, İtalya'da yapılan 22. Ischia Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazandı.

4 gün önce DENİZLİ

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

4 gün önce AYDIN

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, şirketleşme kararı alan Kuşadasıspor’un Help Steps adlı şirkete satılmasına engel oldu.

4 gün önce TEKNOLOJİ

Hemen hemen herkesin telefonunda yer alsa da bu özellik pek bilinmiyor. Bu özellik fotoğraf çekilmeyi kolaylaştırırken, ortamlarda hava atmanızı sağlayacak...

4 gün önce DÜNYA

İsrail’in El Mavasi’ye yönelik hava saldırısında, Gazze’deki Hamas yönetimine bağlı Sağlık Bakanlığının aktardığı bilgilere göre, ölü sayısı 71’e yükselirken, 289 kişi yaralandı.

4 gün önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ın eşi Serap Balaban’ın öncülüğünde başlatılan “Her Kadın Güzeldir” projesi sürüyor. Manisalı kadınlar proje kapsamında ücretsiz kuaför hizmeti alıyor.