• DOLAR 33,09 %0.17
  • EURO 36,21 %0.40
  • ALTIN 2.610,09 %-0.45
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.100 %-1.08
  • ETHERIUM 3.410 %-1.25
36°
4 gün önce GÜNCEL

Bulgaristan’da çıkan orman yangını Edirne'nin bazı sınır köylerine kadar dayandı. Yangının köylere sıçrama ihtimaline karşı itfaiye ekipleri ve köy halkı teyakkuzda bekliyor.

4 gün önce MUĞLA

Gökova Körfezinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağmur sonrası denizde lastik botlarının benzini biten ve dalgalarla boğuşan bottaki vatandaşları tur teknesinin kaptanı kurtardı.

4 gün önce MUĞLA

Muğla'da, yıldırımın isabet ettiği 20 noktada çıkan orman yangınları söndürüldü.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sağanak sırasında elektrik akımına kapılarak ölen Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay ile başsağlığı mesajı yayımladı. Özel paylaşımında, sorumluların paylarına düşen en ağır cezayı almalarının takipçisi olacaklarını ifade etti.

4 gün önce POLİTİKA

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, trajik olayda hayatını kaybeden Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay için baş sağlığı mesajı yayımladı. Aslanoğlu, olayın basit bir onarım ve izolasyon güçlendirmesi ile önlenebileceğini vurgulayarak olayın takipçisi olacaklarının altını çizdi

4 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 28 düzensiz göçmen kurtarıldı.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Ödemiş ilçesinde park edilen otomobilde çıkan yangında 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.

4 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Yasa teklifi ile ilk uyutulacaklar Mira gibi engelli canlar olacak  Sahipsiz dostlarımızın sorunları   yalnızca bilimsel, etik ve insani bir yaklaşımla çözebilir. Katliamların önünü açan kanun teklifleri ile değil" dedi.

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak Enver Dündar Başar Sokak'ta iki kişinin elektik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi üzerine Türkiye Komünist Partisi İzmir İl Örgütü bir açıklama yayımladı. Açıklamada, elektrik dağıtım şirketlerinin insan hayatına kastettiği belirtilerek derhal devletleştirilmesini talep etti

4 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de 2 kişinin yaşamını yitirdiği yerde yapılan incelemenin ardından belediye ve elektrik firması yetkilileri, alanı normale döndürmek için çalışma başlattı. Çalışma ile yer altındaki kablolar 50 santim daha aşağı çekilecek.