• DOLAR 34,09 %0.07
  • EURO 37,76 %-0.87
  • STERLIN 44,90 %-0.87
  • ALTIN 2.762,55 %0.71
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.512 %0.28
  • ETHERIUM 2.535 %0.14
28°
1 ay önce DENİZLİ

Denizli’de çok sayıda römork, motosiklet ve kablo hırsızlığı suçuna karışan iki şüpheli, kendi ayaklarına sıktı. Sosyal medyadan “Yapıştır” etiketiyle video paylaşan şüpheliler, jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

1 ay önce GÜNCEL

Bursa’da, sokak arasında çıkan ‘yan bakma’ kavgası ölümle sonuçlandı. 31 yaşındaki genç, iki kuzenin bıçaklı saldırısına uğradı. Hastaneye kaldırılan yaralı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ESHOT, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Ankara Caddesi Yanyol'da yapılacak İZSU 1. etap çalışmaları sebebiyle bazı otobüs hatlarında geçici güzergah değişikliğine gidileceğini açıkladı.

1 ay önce SPOR

Milli bisikletçi Ahmet Örken, Çin'de yapılan Qinghai Lake Turu'nun 7. etabında birinci oldu.

1 ay önce AYDIN

Ülke genelinde olduğu gibi Aydın'da da binlerce kişi KPSS maratonu için geri sayıma başlarken, trafik ekipleri de Efeler ilçesinde sınava gireceklerin mağduriyet yaşamaması için 41 personelle görev yaptı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Her salı günü binlerce tezgahla açılan Tarihi Tire Pazarı, turist akınına uğruyor. Özel turlar düzenlenen pazar yeri, Ege mutfağını ve kültürünü tanımak isteyenler için önemli bir konumda.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında 29 kişi için gözaltı talimatı verildi.

1 ay önce EKONOMİ

ABD'de başkan adayı Donald Trump'a suikast girişimi düzenlendi. Kripto piyasaları, Saldırının ardından Trump'ın seçimi kazanacağına yönelik spekülasyonların etkisiyle yükseliş kaydetti.

1 ay önce YAŞAM

Şarkıcı, müzisyen ve besteci Melek Mosso, Balerin adlı teklisini yayınladı. Melek Mosso Balerin şarkı sözleri…

1 ay önce MUĞLA

Türkiye'nin her karışından adeta ayrı bir güzellik fışkırıyor. Muğla da birbirinden eşsiz doğal güzelliklere sahip şehirlerin başında yer alıyor. İşte bu doğal güzelliklere şahitlik etmeniz için Muğla'da 5 yer önerisi...