• DOLAR 33,09 %0.15
  • EURO 36,09 %0.11
  • ALTIN 2.622,92 %0.04
  • BİST100 11.139 %0.00
  • BITCOIN 65.500 %1.55
  • ETHERIUM 3.446 %-1.5
28°
2 gün önce MUĞLA

Aydem Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 15 Temmuz Pazartesi günü Muğla'nın Fethiye ve Menteşe ilçelerinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Fethiye ve Menteşe ilçelerinde elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

2 gün önce DÜNYA

Fransa'nın Ankara Büyükelçiliği, Türkiye'deki Fransız okulları ile ilgili yaşanan sorun konusunda, "Fransa Büyükelçiliği elbette Milli Eğitim Bakanlığı ile sürekli olarak iletişim halindedir" açıklamasını yaptı.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bakan Yılmaz Tunç, Konak'taki yağış sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada, 29 kişi hakkında gözaltı talimatı verildiğini açıklamıştı. Gözaltına alınanların arasında İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı B.K ile Gdz Elektrik Ege Bölge Müdürü ve Operasyon Yetkilisi A.S. ile işletme yöneticisi K.A.F da bulunduğu öğrenildi.

2 gün önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde, kağıt fabrikasında çıkan yangını kontrol altına almak için uygulanan müdahaleler sürüyor. Yangında 47’nci Saat geride kaldı.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de yazın tatil rotası olabilecek birbirinden güzel plaj ve koylar ziyaretçilerini bekliyor. Bu güzel koylardan biri de eşsiz deniz rengiyle Turkuaz Koyu. Peki Turkuaz Koyu nerededir? Turkuaz Koyu'na nasıl gidilir?

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bu sene Uludağ Premium Ultra Trail’de 6K’lık parkurun adına koşulduğu henüz 53 yaşındayken yaşamını yitiren Onur Çam kimdir?

2 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde hırsızlar, bir motosikleti çalmaya çalıştıkları esnada aracın sahibi tarafından fark edildi. Kaçan 3 hırsızdan 2'si bekçiler tarafından kovalamaca sonucunda yakalandı.

2 gün önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Hava Tahmin Uzmanı Fevzi Burak Tekin, 5 günlük periyotta yurt genelinde nasıl bir havanın hakim olacağını açıkladı.

2 gün önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyesi, KPSS’ye ulaşmakta güçlük çeken memur adaylarını sınav noktalarına taşıdı. Ekipler adaylar ve ailelerine çay, su, limonata ve kahve ikramında bulundu.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uluslararası sularda yurt dışına kaçmaya çalışan 8 FETÖ mensubunun yakalandığını duyurdu.