• DOLAR 33,05 %0.17
  • EURO 36,08 %0.18
  • ALTIN 2.619,75 %1.94
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 64.504 %1.61
  • ETHERIUM 3.479 %1.73
34°
2 gün önce DÜNYA

ABD Başkanı Joe Biden, suikast girişimine uğrayan Trump ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek, “İyi durumda olduğu ve iyileştiği için içtenlikle minnettarım” dedi.

2 gün önce MUĞLA

Muğla Marmaris ile Yunanistan açıklarında ahşap bir gezi teknesinde çıkan yangından 36 kişiyi kurtaran dalış teknesi kaptanı Mustafa Tuncer Uysal o anları anlattı.

2 gün önce DÜNYA

Trump'a yönelik bir suikast girişiminin daha önce Simpsonlar dizisinde işlendiği iddiası ortaya atılmıştı. İddiaya ilişkin ayrıntılar ortaya çıktı.

2 gün önce SPOR

Adana Demirspor, vize sorunları nedeniyle planladığı İtalya kampını iptal etti.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

1948 yılına kadar Bergama'ya bağlı olan Kınık'ın nüfusu ne? Kınık'ta kaç kişi yaşıyor?

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri, elektrik akımına kapılarak yaşamını yitiren arkadaşları Deniz'i, olayın gerçekleştiği sokakta gözyaşları içinde saygı duruşunda bulunup karanfil bırakarak andı.

2 gün önce POLİTİKA

Erkan Baş’ın ziyaret ettiği bir pazarda tezgahtarlık yapan 6’ncı sınıf öğrencisi çocuk, “Benim yaşımdaki çocuklar mahallede top oynuyorlar. Ben burada eve ekmek parası götürüyorum” dedi.

2 gün önce DÜNYA

ABD'de emniyet yetkilileri, eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişiminde bulunan Crooks'un evi ve aracında bomba yapımında kullanılan malzemelerin bulunduğunu açıkladı.

2 gün önce AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde içme suyu isale hattı kazı çalışması sırasında meydana gelen göçükte 3 kişi hayatını kaybetti.

2 gün önce MUĞLA

Marmaris'te ahşap tur teknesinde çıkan yangında ilk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı. Tahliye ve söndürme çalışmaları devam ediyor.