• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 67.150 %0.6
  • ETHERIUM 3.501 %0.03
29°
5 gün önce DÜNYA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde devam eden saldırılara ilişkin, “Şimdi baskıyı arttırmak zorundayız" dedi.

5 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Çeşme'de ormanlık alanda çıkan yangında hayatını kaybeden yurttaşlar için başsağlığı mesajı yayınladı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in önemli arterlerinden birisi olan Mithatpaşa Caddesi'nde park sorunu çözülemiyor.

5 gün önce YAŞAM

Özellikle yaz aylarının kabusu olan orman yangınlarında ne yapmamız gerekir?

5 gün önce SPOR

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, "Büyük bir ihtimalle stadımızı Gaziantep FK maçına yetiştireceğiz. Şu anda bir problem görünmüyor" dedi.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesi Delikli Köy mevkisinde çıkan yangın nedeniyle, Adnan Menderes Havalimanı'na inişler durduruldu.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesi Delikli Koy mevkiinde çıkan orman yangınında ölenlerin bir baba ile oğlu ve yeğeni olduğu öğrenildi. Cenazeler İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde yağmur sırasında elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüyle ilgili soruşturmada 29 kişi gözaltına alındı.

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 16 Temmuz Salı günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

5 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesi Delikli Koy mevkiinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği orman yangını kontrol altına alındı. İzmir Valisi Süleyman Elban, bölgede incelemelerde bulundu.