• DOLAR 33,05 %0.05
  • EURO 36,07 %0.01
  • ALTIN 2.621,89 %0.00
  • BİST100 11.139 %0.67
  • BITCOIN 65.000 %0.93
  • ETHERIUM 3.448 %-0.95
30°
18 saat önce DENİZLİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Menderes ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, arızalanan otobüslere kentin dört bir yanındaki atölyelerinde, kendi personeliyle müdahale ediyor. Garanti kapsamı dışındaki araçların, yolcu güvenliğini ve yolculuk konforunu etkilemeyecek yedek parçaları da ESHOT’un Gediz Atölyesi’nde tamir ediliyor.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, daha temiz ve sağlıklı bir çevre için 30 ilçede çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 841 personel, 166 basınçlı yol yıkama ve zemin süpürme araçları ile temizlik faaliyetleri yürüten belediye, sokaklardan günlük 24 tona yakın atık topluyor.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka ve Bayraklı'nın ardından İzmir'in turizm cenneti Çeşme'de de karavan işgali tepki çekmeye başladı.

18 saat önce MANİSA

Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen orman yangının rüzgarın etkisiyle büyük bir alana yayıldığını belirtten Manisa Valisi Enver Ünlü, söndürüme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

18 saat önce İZMİR HABERLERİ

Dün İzmir Çeşme'de çıkan orman yangınında 3 kişi hayatını kaybetti. Yangınla ilgili 4 kişi gözaltına alınırken, yangının nedeni de ortaya çıktı.

19 saat önce İZMİR HABERLERİ

Nur Cemaati’ne mensup Hayrat Vakfı, İzmir’de MEB’e bağlı İmam Hatip Liseleri ve Konak Eğitim Merkezi’nde dini dersler verecek. Ceylan, “Biz burada kaliteli, laik, demokratik ve bilimsel bir eğitim verilmediğini biliyoruz. Burada çocukların beyni yıkanıyor” dedi

19 saat önce GÜNCEL

ÖSYM, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde düzenlenen YKS sonuçlarını açıkladı. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, YKS sonuçlarına ilişkin bilgi vermek amacıyla basın toplantısı düzenledi. Sonuçlar, ÖSYM'nin internet sitesinden öğrenilebilecek.

1 gün önce SPOR

Süper Lig ekibi Fenerbahçe, 23 yaşındaki milli oyuncu Oğuz Aydın'ı transfer görüşmeleri gerçekleştirmek üzere İstanbul'a getirdi.