• DOLAR 33,08 %0.14
  • EURO 36,13 %0.17
  • ALTIN 2.626,84 %0.19
  • BİST100 11.139 %0.00
  • BITCOIN 65.250 %3.03
  • ETHERIUM 3.504 %2.1
31°
21 saat önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bazı iller için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu. İşte, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminine göre yağış beklenen iller...

21 saat önce EĞİTİM

Kariyer.net, öğrencilerin üniversite tercihlerine yardımcı olacak yeni bir uygulama geliştirdi. ‘Üniversite Rehberi’ blogu, öğrencilerin tercih yapmasını kolaylaştıracak.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar Belediyesi her yıl temmuz ayında gerçekleştirdiği lavanta hasadını bu yaz yine muhteşem bir şenliğe dönüştürüyor. Bu yıl şenlikte bando gösterisi eşliğinde lavanta hasadı yapılırken, atölyeler ve üretici standları da kurulacak.

21 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Çeşme ilçesinde çıkan orman yangınında 68 yaşındaki Mesut Coşkunöz ile oğlu Hilmi Coşkunöz (38) ve yeğeni Mine Elmas (35) hayatlarını kaybetmişti. Mine Elmas’ın yangın esnasında çekmiş olduğu kamera görüntüsü ortaya çıktı.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Kentte son 3 ayda on binlerce ton çöp ve moloz topladığını açıklayan Karşıyaka Belediyesi, yüzlerce konteynerin bakımını gerçekleştirdiğini aktardı. Başkan Yıldız Ünsal, “Yurttaşlarımızın da desteğini alarak Karşıyaka’yı daha temiz ve yaşanabilir bir kent yapmaya kararlıyız” dedi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Rüşvet suçlamasıyla hakkında dava açılan ve görevden alınan Mustafa Kayalar, geçtiğimiz gün tüm suçlamalardan beraat etti. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi, verilen kararın gerekçesini açıkladı.

22 saat önce EKONOMİ

“Hayatımız Maden” mottosuyla yer altındaki zenginlikleri çevreci bir yaklaşımla ekonomiye kazandıran Türk madencilik sektörü 2024 yılının ilk yarısında 2 milyar 843 milyon dolar dövizi Türkiye’ye kazandırdı.

22 saat önce POLİTİKA

CHP’li Murat Bakan, EGM Özel Harekat Daire Başkanı Süleyman Karadeniz’in MHP lideri Devlet Bahçeli’nin elini öpmesine tepki gösterdi.

22 saat önce GÜNCEL

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası, zeytinlikleri madenciliğe açan yönetmeliğin yargı kararı ile iptal edildiğini duyurdu.

22 saat önce GÜNCEL

Binlerce mağazası ile Türkiye'nin önde gelen zincir marketlerinden biri olan Migros, Cumadan Cumaya kampanyasını duyurdu. İndirim 18 Temmuz'a kadar sürecek.