• DOLAR 33,09 %0.19
  • EURO 36,24 %0.49
  • ALTIN 2.613,60 %-0.31
  • BİST100 11.134 %-0.05
  • BITCOIN 64.730 %-0.18
  • ETHERIUM 3.412 %-1.56
33°
08:36 GÜNCEL

Kırıkkale'de bir vatandaş, galeriden satın aldığı ikinci el otomobille evine doğru yola çıktı, ancak kısa bir süre sonra aracın motorunun alev almasıyla hayatının şokunu yaşadı.

08:21 İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karabağlar ilçesinde iki grup arasında küfür nedeniyle başlayan tartışma silah ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Meydana gelen olayda 3 kişi bıçakla, 1 kişi de silahla yaralanırken, silahla yaralanan kişinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

00:09 İZMİR HABERLERİ

İzmir'de tefecilik suçunu işleyebilmek için paravan olarak kumar faaliyetleri düzenleyen, kumarda borçlandırdıkları şahıslara yüksek faiz oranlarıyla para vererek bu şahıslar adına senet düzenlediği belirlenen 'Demirbaşlar Çetesi'ne polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 12 şüpheli gözaltına alındı.

00:01 AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde televizyon tamiri için gittiği ev sahibi ile tartışan bir şahıs, biri çocuk 4 kişiyi çekiçle ağır yaraladı.

23 saat önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu, gündemde tasarruf tedbirlerine ilişkin düzenlemeler içeren torba kanun teklifi görüşüldüğü sırada Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ara verdi. Ara sırasında Karaca'nın rahatsızlanması  sonucu  Genel Kurul yarına ertelendi.

1 gün önce SPOR

A Milli Kadın Futbol Takımımız play-off'u garantiledi. 1. Grup'ta İsviçre 15 puanla birinci, Türkiye 9 puanla 2'nci, Macaristan 7 puanla 3'üncü, Azerbaycan ise 4 puanla son sırada yer aldı.

1 gün önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığınca kadrolu öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değişikliği başvuruları 1-7 Ağustos tarihlerinde alınacak, atamalar ise 16 Ağustos'ta yapılacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’deki elektrik faciası sonrasında meclise araştırma önergesi veren CHP Milletvekili Ednan Arslan, olayda ihmali olanların en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Arslan, AKP sıralarına, "Şirketlerin ortağı mısınız? Neden savunuyorsunuz?" diye sordu.

1 gün önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 17 Temmuz Çarşamba gerçekleştirilecek elektrik kesintileri, ADM Elektrik tarafından duyuruldu. İşte Denizli’nin mahallelerinde elektriğin kesileceği saatler...

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği ormanlık alandaki yangınla ilgili gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.