• DOLAR 33,07 %0.00
  • EURO 36,22 %0.01
  • ALTIN 2.620,97 %0.26
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 63.768 %-1.24
  • ETHERIUM 3.407 %-0.41
40°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Akarcalılara müjde veren Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, “Seferihisar’da turizmin can damarlarından biri olan Akarca modern ve kullanışlı bir yola kavuşacak” dedi

1 gün önce GÜNCEL

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i partisinin genel merkezinde ziyaret etti. Özel, “Hayvan hakları yasasında CHP grubu en üst düzey kırmızı alarmdadır. Çok özel ve sağlık sorunlarına dayalı ve birinci derece akrabaların sağlık sorunlarına dayalı mazeretler hariç, grubumuz Meclis’te mücadelesini sürdürecektir" dedi.

1 gün önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında Yunanistan sahil güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 25 düzensiz göçmen kurtarıldı.

1 gün önce MUĞLA

ADM Elektrik, 18 Temmuz Perşembe günü Muğla'nın Milas ve Seydikemer ilçelerinde kesinti yaşanacağını açıkladı. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 gün önce AYDIN

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Şenkaya sitesinde, park halindeki otomobil alev aldı. Olay yerine gelerek yangına müdahale eden ekipler alevleri tamamen söndürdü.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Özellikle şehrin gürültüsünden ve yaz sıcaklarından bunalanların tercihi kamp tatili oluyor. İzmir'de de birbirinden güzel kamp alanları bulunuyor. Üstelik bu kamp alanlarına giriş için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. İşte İzmir'de ücretsiz kamp yapabileceğiniz alanlar...

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Çankaya Elektronikçiler Çarşısı'nda faaliyet gösteren çarşı esnafı, yoğun trafik nedeniyle müşterilerine hizmet sunmakta ciddi sıkıntılar yaşıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’in Selçuk ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. İzmir Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerinin havadan ve karadan müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

GDZ Elektrik, 18 Temmuz Perşembe günü İzmir'in 12 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacağını açıkladı. Peki İzmir'de elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 gün önce MUĞLA

Muğla’nın Fethiye ilçesinde iki otomobil çarpıştı. Yaşanan kazada Fransa uyruklu 1 çocuk hayatını kaybetti, 10 kişi ise yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.