• DOLAR 33,07 %0.00
  • EURO 36,22 %0.01
  • ALTIN 2.620,97 %0.26
  • BİST100 11.139 %0.05
  • BITCOIN 64.032 %-0.86
  • ETHERIUM 3.414 %-0.93
40°
21 saat önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme’de Türk Eğitim Vakfı’na destek amacıyla düzenlenen Despina Vandi konserinde ‘Atatürk posteri’ ve Yunan Bayrağı krizi yaşandı. Konser iptal oldu.

21 saat önce SPOR

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Beşiktaş, Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile yaptığı maçı 1-0 kaybetti.

21 saat önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Deniz Yücel, partisinin Genel Merkez binasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına ilişkin basın toplantısı gerçekleştirdi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de hükümetin memur ve emekli zamlarına yönelik protesto düzenleyen Birlik Sağlık Sen üyesi sağlık çalışanları, bileklerine temsili plastik zincirler bağladı. Birlik Sağlık Sen Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Bizi açlık sınırı ile yoksulluk sınırı arasında bir ücrete mahkûm eden prangaları kırmak için haykırıyoruz!” ifadelerini kullandı.

22 saat önce GÜNCEL

Necip Hablemitoğlu suikastına ilişkin görülen davada ara karar verildi. Mahkeme heyeti Kemalettin Özdemir ve Ferhat Ünlü'nün bir sonraki duruşmada dinlenilmesi için zorla getirilme kararı verdi. Bir sonraki duruşma 30 Ekim'e ertelendi.

22 saat önce POLİTİKA

İzmir’de Cuma günü meydana gelen sağanak yağış sırasında 2 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine ilişkin yankılar sürüyor. Ata Partisi İzmir İl Örgütü, olay yerine giderek sorumluların hesap vermesi için bir basın açıklaması düzenledi.

23 saat önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, seçim vaatleri arasında yer alan Kent Lokantası için başlayan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Zeyrek, en kısa sürede lokantanın hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

23 saat önce GÜNCEL

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink’in öldürülmesine ilişkin kamu görevlilerinin yeniden yargılandığı davaya devam edildi. Mahkeme, 7'si tutuklu 15 sanığın yargılandığı davada tutuklulukların devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

23 saat önce DÜNYA

Çin’in Sichuan eyaletinde 14 katlı bir alışveriş merkezinde çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetti.

23 saat önce POLİTİKA

CHP, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sarf ettiği sözler nedeniyle disipline sevk etti.