• DOLAR 34,05 %0.16
  • EURO 38,16 %0.24
  • STERLIN 44,99 %0.24
  • ALTIN 2.752,82 %0.28
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 64.001 %-0.38
  • ETHERIUM 2.753 %0.08
24°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir ile Tüm Bel-Sen'e bağlı memurlar yine anlaşamadı. Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube'den yapılan açıklamada "Belediye emekçileri mücadele ederek, bedeller ödeyerek kazandığı haklarından asla vazgeçmeyecektir." denildi.

1 ay önce AYDIN

Aydın’da jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Nazilli, Karpuzlu ve Söke’de uyuşturucu kullandığı tespit edilen şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinde dün çıkan orman yangını sürüyor. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

1 ay önce MUĞLA

Temiz suyu, yemyeşil doğasının yanı sıra gizemli özeliğiyle de ilgi çeken Perili Köşk Plajı, aynı zamanda denizden bakıldığında görülmüyor. İşte, Ege'nin en gizemli plajı; Perili Köşk...

1 ay önce YAŞAM

Sabahları yataktan kalkmakta zorlanıyorsanız, birkaç alışkanlık değişikliğiyle bu durumu düzeltebilirsiniz.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantıları Urla ile devam etti. İlçede yürütülen hizmetlere ve planlanan yatırımlara ilişkin bilgi alan Başkan Tugay, turizm cenneti Urla'yı gastronomide ve kültür- sanat alanında öne çıkarmak istediklerini söyledi.

1 ay önce SPOR

Alaçatıspor Kulübü Başkanı Fevzi Özkan ve yönetim kurulu toplu olarak istifa ettiler.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Okulların kapanmasıyla birlikte Efes Selçuk Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan yaz okulu kursları öğrencilerden büyük ilgi görüyor. Bu yılki yaz okulu kurslarına yaklaşık 1000 çocuk ve genç katılıyor

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Seferihisar ilçesinde, 200 dönüm arazi üzerinde lavanta hasadı heyecanı yaşanıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi’nin, Konak Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açtığı kurslardan biri olan Butik Çikolata Hazırlama Kursu yoğun talep görüyor. Hobi ve meslek edindirme kursları arasında yer alan kursun sonunda katılımcılar sınava girerek Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifikalarıyla iş hayatına atılabiliyor.