• DOLAR 33,13 %0.10
  • EURO 36,09 %-0.21
  • ALTIN 2.573,59 %-1.05
  • BİST100 11.163 %0.21
  • BITCOIN 63.750 %-1.2
  • ETHERIUM 3.380 %-1.6
34°
1 gün önce SPOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3x3 Streetball İzmir Cup, 20 Temmuz tarihinde başlıyor. Turnuvanın final müsabakaları 30-31 Ağustos’ta 93’üncü İzmir Enternasyonal Fuarı’nda oynanacak.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İZSU, İzmir'de su kesintisi uyarısı yaptı, kesinti yaşanacak mahalleleri ve kesinti süresini açıkladı. Peki, İzmir'de sular ne zaman gelecek?

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme’de yaşanan konser krizi sonrasında Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank'ın sosyal medya hesabı üzerinden Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli’yi hedef alan sözleri üzerine Başkan Denizli sert açıklamalarda bulundu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir ile Tüm Bel-Sen'e bağlı memurlar yine anlaşamadı. Tüm Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube'den yapılan açıklamada "Belediye emekçileri mücadele ederek, bedeller ödeyerek kazandığı haklarından asla vazgeçmeyecektir." denildi.

1 gün önce AYDIN

Aydın’da jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar kapsamında Nazilli, Karpuzlu ve Söke’de uyuşturucu kullandığı tespit edilen şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bergama ilçesinde dün çıkan orman yangını sürüyor. Ekipler havadan ve karadan yangına müdahale ediyor.

1 gün önce MUĞLA

Temiz suyu, yemyeşil doğasının yanı sıra gizemli özeliğiyle de ilgi çeken Perili Köşk Plajı, aynı zamanda denizden bakıldığında görülmüyor. İşte, Ege'nin en gizemli plajı; Perili Köşk...

1 gün önce YAŞAM

Sabahları yataktan kalkmakta zorlanıyorsanız, birkaç alışkanlık değişikliğiyle bu durumu düzeltebilirsiniz.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın ilçelerde düzenlediği koordinasyon toplantıları Urla ile devam etti. İlçede yürütülen hizmetlere ve planlanan yatırımlara ilişkin bilgi alan Başkan Tugay, turizm cenneti Urla'yı gastronomide ve kültür- sanat alanında öne çıkarmak istediklerini söyledi.

1 gün önce SPOR

Alaçatıspor Kulübü Başkanı Fevzi Özkan ve yönetim kurulu toplu olarak istifa ettiler.