• DOLAR 34,02 %0.12
  • EURO 38,01 %-0.06
  • STERLIN 44,97 %-0.06
  • ALTIN 2.761,84 %0.61
  • BİST100 9.729 %0.63
  • BITCOIN 64.000 %0
  • ETHERIUM 2.730 %-1.26
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Yunan şarkıcı Despina Vandi'nin Çeşme'de vereceği konserde Yunan Bayrağı ve Atatürk posteri krizi yaşanmıştı. Olay sonrası CHP'li Aslanoğlu'dan konuya ilişkin açıklama geldi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Fenerbahçe'nin Sırp futbolcusu Dusan Tadic, milli takım kariyerine son verdiğini açıkladı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kadifekale tarihi mimarisi ve ilginç hikayesiyle adeta İzmir'e gelen ziyaretçilerin ilk rotalarından biridir. Yıllar boyu seyyahlarında İzmir'i seyrettiği noktalardan biri olan Kadifekale nerede? Kadifekale'ye nasıl gidilir?

1 ay önce POLİTİKA

TBMM’de sokaktaki hayvanların öldürülmesini de içeren kanun teklifi görüşmeleri muhalefet milletvekillerinin tepkileri sonucu Pazartesi gününe ertelendi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Nesin Matematik Köyü, bilim ve kurgunun büyülü dünyasını keşfetmek isteyenler için kapılarını sanat severlere açıyor. Kurguda Bilim Yaz Kampı, 22-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'de pompalı tüfekle vurulan vatandaş hastaneye kaldırıldı. Saldırganın yakalanması için çalışmalar ve araştırmalar sürüyor.

1 ay önce SAĞLIK

Prof. Dr. Meral Mert, “Sıvı kaybı tansiyon düşmelerine, baş dönmelerine, baygınlığa yol açabilir. Ciddi sonuçlarla hastanelik olabilirsiniz” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 ay önce SPOR

Muğla, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Ecem Güzel, Yiğit Yalçın Çıtak ve Ayşe Tekdal isimli üç sporcusuyla Türkiye'yi temsil edecek.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 19 Temmuz Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...