• DOLAR 33,06 %-0.07
  • EURO 36,02 %-0.42
  • ALTIN 2.555,02 %-1.77
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 65.600 %3.31
  • ETHERIUM 3.448 %1.47
41°
1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Gaziemir ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

1 gün önce SPOR

Muğla, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda Ecem Güzel, Yiğit Yalçın Çıtak ve Ayşe Tekdal isimli üç sporcusuyla Türkiye'yi temsil edecek.

1 gün önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 19 Temmuz Cuma günü Muğla'nın 5 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 gün önce GÜNCEL

Konya’nın Karapınar ilçesinde çıkan kavgada bir kişi tüfekle vurularak öldürülürken, olayla ilgili 12 kişi gözaltına alındı.

1 gün önce MANİSA

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde orman yangını çıktı. Bazı evlerin de alevler içerisinde kaldığı yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanması sonucu hayatını kaybeden Vasfiye Emekdar'ın (57) tutuklu eşi Vedat Emekdar'ın (59) yargılandığı davada, cumhuriyet savcısı esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Geçtiğimiz 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda Taksim’e çıkmak için bir araya gelen emekçilerden 25’i gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Tutuklu emekçiler yargılandıkları davada beraat ederek tahliye edildi. KESK İzmir Dönem Sözcüsü Nihat Filiz konuya ilişkin açıklama yaptı.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Büro Emekçileri Sendikası (BES) İzmir Şubesi, TÜİK’in haziran ayı enflasyonunu açıklamasının ardından, enflasyon oranlarını ve yapılan zamları eleştiren bir basın açıklaması düzenledi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği U-12 Cup Futbol Turnuvası kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapıyor. 700 sporcunun katıldığı turnuvada 40 takım şampiyonluk için yarışıyor.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de şiddetli yağışta yolun karşısına geçmeye çalıştıkları sırada elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay’ın hayatını kaybettiği olayla ilgili savcılık soruşturması devam ediyor. GDZ Elektrik Dağıtım Şirketi, bilirkişi incelemesi sonrasında açıklama yaptı.