• DOLAR 34,01 %0.06
  • EURO 38,05 %0.07
  • STERLIN 45,10 %0.07
  • ALTIN 2.753,43 %0.08
  • BİST100 9.566 %-1.06
  • BITCOIN 62.900 %-1.72
  • ETHERIUM 2.682 %-3.69
24°
1 ay önce GÜNCEL

Günlük hayatın koşuşturmacası içerisinde bazen ufak molalara ihtiyaç duyabiliyoruz. Eğer ufak bir kaçamak yapmak isterseniz işte bu hafta vizyona girecek filmler...

1 ay önce DÜNYA

Bangladeş'te öğrenci protestoları, hükümet karşıtı gösterilerde şiddet olaylarının artmasıyla iletişim ağlarını ve televizyon yayınlarını felç etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'e gelen Özbekistanlı 5 doktor ve 2 hemşireden oluşan sağlık ekibine, İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ileri düzey tedavi teknikleri konusunda eğitim veriliyor.

1 ay önce POLİTİKA

TBMM Genel Kurulu’nda, Kıratlı'nın Anayasa Mahkemesi üyeliğine atanması nedeniyle CHP'li Günaydın ile AKP'li Akbaşoğlu arasında tartışma yaşandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Kültürpark Üretici Pazarı, İzmir'in dört bir yanından gelen köylü üreticiyi kentli tüketicilerle aracısız buluşturma imkanı sağlıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Konak'ta ücretsiz düzenlenen ‘Okuma-Yazma Kursu’nda en büyükleri 76 yaşında olan kursiyerler, iki kurdan oluşan kursu tamamladıktan sonra ilkokul diplomalarını alacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 19 Temmuz Cuma günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 19 Temmuz Cuma günü için Buca'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Buca'da elektrikler ne zaman gelecek?

1 ay önce GÜNCEL

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesine ilişkin davada savcı, esas hakkındaki mütalaasını açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Haziran ayında enflasyona göre en çok kazandıran yatırım aracı olan mevduat faizleri, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Bankalar mevduat faiz oranlarını güncellerken, parasını mevduatta değerlendirmek isteyenler faizlerin daha da yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor.