• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.500 %0.59
  • ETHERIUM 3.485 %-0.34
39°
1 gün önce MANİSA

Manisa Demirci'de modern tarım araçlarının giremediği engebeli arazilerde buğday ve arpa üreticileri, imece yöntemiyle ürünlerini tırpanla hasat ediyor.

1 gün önce AYDIN

Aydın'ın Nazilli ilçesinde yaşanan olayda, devrilen traktörün altında kalan Afgan uyruklu şahıs, yaralı olarak kurtarıldı. Yaralı, ilk müdahalesi ambulansta yapıldıktan sonra hastanede tedaviye alındı.

1 gün önce GÜNCEL

Kıbrıs Barış Harekatı'na katılan 80 yaşındaki gazi Ferhat Alkan, savaşta yaşadıklarını önce günlüğüne yazdı şimdi ise kitaba aktardı. Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'inci yılında o günleri hala unutmadığını ve geleceğe bir iz bıraktığını anlattı.

1 gün önce GÜNCEL

İstanbul'da karıştığı ölümlü trafik kazasının ardından annesi Eylem Tok ile ABD'ye kaçan ve Türkiye'nin talebi üzerine Boston'da yakalanan Timur Cihantimur, Newark Çocuk Koruyucu Gözetim Birimi'nde üç mahkum tarafından darp edildi. Avukatları, Cihantimur'un acil tahliyesini talep etti.

1 gün önce GÜNCEL

Yerel seçimlerden zaferle çıkan CHP'nin oy oranı artmaya devam ediyor. Son yapılan seçim anketinde CHP ile AKP'nin arasındaki farkın açıldığı gözlendi.

1 gün önce DENİZLİ

Denizlili iş adamı tatil için gittiği Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçirmişti. Hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan iş adamından acı haber geldi.

1 gün önce EKONOMİ

Kripto para birimi Bitcoin'in fiyatı, küresel yazılım sorununun kripto para ağlarını etkilememesi üzerine 67 bin doların üzerine çıktı.

1 gün önce POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bağlar İlçe Başkanı Erdil Baydemir, partisi tarafından düzenlenen Eğitim Maratonu’nu değerlendirdi. Baydemir, liyakatsiz atamalarla eğitim sisteminin niteliğinin düşürüldüğünü dile getirdi.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

Afyonkarahisar'da bir otomobilde tarihi eser niteliği taşıdığı sanılan 95 sikke bulundu.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de ekşi tadıyla çok sevilen koruk (olgunlaşmamış üzüm) birçok sağlıklı, ferahlatıcı tarifle tüketilebilmektedir. İşte, en serinletici 3 koruk suyu tarifi