• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.688 %0.71
  • ETHERIUM 3.488 %-0.57
38°
18 saat önce MUĞLA

Muğla'da yaşayan görme engelli çift, düzenlenen merasimle dünyaevine girdi. Merasim, Muğla Zihinsel Engelliler Derneği’nin önünde gerçekleşti.

18 saat önce İZMİR'DE GEZİLECEK YERLER

Aliağa'da 2023 yılında hizmete açılan Doğa Park, kentin merkezinde ulaşım kolaylığıyla dikkat çekiyor. Mavi ile yeşilin buluştuğu bir noktada kültür, sanat ve spor alanları sunan park, her yaştan ziyaretçilerin ilgi odağı haline geldi

18 saat önce SPOR

Aliağa FK, İstanbulspor'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu Berk Ali Nizam'ı kiralık olarak kadrosuna dahil etti. Aliağa FK, bu yıl TFF 3. Lig'de mücadele edecek.

18 saat önce DÜNYA

Eski ABD Başkanı ve kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinin Cumhuriyetçi Parti adayı Donald Trump, kendi sosyal medya platformu ''Truth'' üzerinden yaptığı açıklamada, Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile "çok iyi bir telefon görüşmesi" gerçekleştirdiğini söyledi.

19 saat önce İZMİR HABERLERİ

Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESO) Başkan Yardımcısı Cemil Derici, pahalılıkla ilgili Çeşme esnafına yapılan eleştirilerin ağır olduğunu belirtti. Derici, masalarda fiyat tarifelerinin bulunduğunu ve vatandaşın ona göre alışveriş yapılması gerektiğini söyledi.

19 saat önce MUĞLA

ADM Elektrik, 21 Temmuz Pazar günü Muğla'nın iki ilçesinde elektriklerin kesileceğini açıkladı. Peki Muğla'da elektrik kesintileri ne kadar sürecek? İşte detaylar..

19 saat önce AYDIN

Tutuklu bulunduğu Söke cezaevinden 4 Temmuz tarihinde kaçan kaçan 1967 doğumlu B.A., Kuşadası'nda yakalanarak tekrar cezaevine gönderildi.

19 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gençİzmir projesi kapsamında gençlere ücretsiz deniz ve aquapark imkanı sunan programını duyurdu. İşte İzmir'in gençlerine su gibi eğlence başlıklı tatil programının detayları...

19 saat önce AYDIN

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, kuru temizleme dükkanında yangın çıktı. Hızlıca yayılan yangın, büyük çapta maddi zarara yol açtı.

19 saat önce MAGAZİN

Mayıs ayında nişan ve düğünü peş peşe yapan futbolcu Çağlar Söyüncü ve eşi Serra Pakdemir'den bebek müjdesi geldi. Ultrason fotoğrafını yayınlayan ünlü çift, anne ve baba olacaklarını duyurdu.