• DOLAR 33,20 %-0.11
  • EURO 36,02 %-0.60
  • ALTIN 2.546,09 %-2.11
  • BİST100 11.156 %0.15
  • BITCOIN 66.500 %0.59
  • ETHERIUM 3.485 %-0.34
39°
21 saat önce POLİTİKA

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Pendik Halk Pazarı'ndan iktidara seslendi.   Baş, "Emekliye diyorlar ki 'sen öl, Sen yaşama.  Biz de onlara Pendik Pazarı'ndan diyoruz ki asıl siz bu halkın sırtında bir yüksünüz" dedi.

21 saat önce DÜNYA

Yemen'deki Husilerin Babülmendep Boğazı'nda İsrail ve ABD gemilerini hedef almaya devam ediyor. İsrail güçleri Yemen'in Hudeyde Limanı'nı vurdu. İşte o görüntüler...

22 saat önce MUĞLA

Fethiye'de tersanede üretilen 47 metre uzunluğundaki "De Love" adlı dev gulet denize indirildi.

22 saat önce GÜNCEL

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’nın (AFAD) yaptığı açıklamaya göre; Akdeniz’de saat 18:38’de 4.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Phokaia Rotary Kulübünün yıllık olağan toplantısında yeni başkanı ve yönetim kurulu belirlendi. Geçtiğimiz aylarda vefat eden kurucu başkan Emre Ersoy’un da anıldığı toplantıda Nilüfer Kaleli başkanlık görevini devir aldı.

22 saat önce İZMİR HABERLERİ

Bayraklı Belediyesi, birlik, bereket ve paylaşma ayı Muharrem ayında dört farklı noktada 4 bin kişilik aşure dağıttı. Başkan İrfan Önal, aşure dağıtım noktalarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi

23 saat önce MUĞLA

Muğla’nın Bodrum ilçesinde işletmeler tarafından işgal edilen alan, halk plajı haline getirildi.

23 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Konak ilçesinde elektrik akımı yüzünden hayatını kaybeden İnanç Öktemay’ın acılı annesi, "Yargı gerekeni yapacaktır. Benim canım gitti başka canlar gitmesin” dedi.

23 saat önce AYDIN

Aydın'ın Buharkent ilçesinde, ATV ile çarpıştıktan sonra kamyonun altına savrulan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

1 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Buca ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.