• DOLAR 34,05 %0.14
  • EURO 38,03 %-0.15
  • STERLIN 45,01 %-0.15
  • ALTIN 2.742,53 %-0.62
  • BİST100 9.774 %0.25
  • BITCOIN 60.210 %-3.62
  • ETHERIUM 2.503 %-4.52
34°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kadifekaleli çocukları ve ailelerini büyük ilgi gören “Efsane Dinazorlar” gösterisi ile buluşturdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi; heceleme, okuma ve yazma güçlüğüne neden olan, bir öğrenme bozukluğu olan disleksiye dikkat çekti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Çeşme ilçesinde elbise çalarken güvenlik kamerasına yakalanan Avustralyalı turist, daha sonra pişman olarak çaldığı elbisenin parasını gönderdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliği  ile 20-28 Temmuz tarihlerini kapsayan 3. Dikili Kitap Günleri, 75. Yıl Parkı’nda görkemli bir açılış töreniyle kapılarını açtı.

1 ay önce GÜNCEL

Hayvan hakları savunucuları, sokak hayvanlarına ‘ötanazi’ öngören Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni Beşiktaş Meydanı'nda protesto etti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Bornova ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, ekiplerin havadan ve karadan müdahalesiyle kontrol altına alındı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Buca'da ellerinde sopa bulunan baba oğulun yerde uyuyan köpeğe acımasızca vurdukları anlar kameralara yansımıştı. Gözaltına alınan saldırgan baba oğulun adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki bir sokakta silahlı kavga çıktı. Kurşunlar balkonda oturan kadına isabet etti

1 ay önce AYDIN

Aydın'ın Söke ilçesinde serinlemek için girdiği nehirde kaybolan şahsı arama çalışmaları sürüyor.

1 ay önce YAŞAM

Koç burcuna özel ametist, elmas, hematit, akuamarin ve jasper gibi değerli taşlar, enerji dengesini sağlayarak ruhsal ve fiziksel faydalar sunuyor. İşte tek tek bu taşların özellikleri ve koç burçlarına olumlu etkileri...