• DOLAR 34,08 %0.05
  • EURO 37,93 %-0.41
  • STERLIN 45,09 %-0.41
  • ALTIN 2.758,81 %0.58
  • BİST100 9.749 %-0.08
  • BITCOIN 59.801 %1.53
  • ETHERIUM 2.552 %4.16
32°
1 ay önce GÜNCEL

Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında dava açılan ve tutukluluk halinin devamına karar verilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliye talebi reddedildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Küçükken serinlemek için girdiği çayda boğulma tehlikesi yaşadığı için suya giremeyen 35 yaşındaki Fırat Önerge, hobi amaçlı başladığı balık avlama sayesinde korkusunu yenerek dalgıç oldu.

1 ay önce DENİZLİ

Serinhisar’a bağlı Ayaz Mahallesi’nde uzun yıllardır yapılan ve günümüze ulaşan geleneksel nohut ütme etkinliği büyük bir katılımla gerçekleşti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Denize girmek ve serinleme ihtiyacını karşılamak için şehir içinde bir alternatif olan Yeni Foça Halk Plajı, temizliği ve berrak sularıyla ön plana çıkıyor. Peki Yeni Foça Halk Plajı nerede? Yeni Foça Halk Plajı fiyatları 2024…

1 ay önce SPOR

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Eleme Turu ilk maçında yarın deplasmanda İsviçre ekibi Lugano ile karşı karşıya gelecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Ege Üniversitesi (EÜ) Diş Hekimliği Fakültesinde bazı öğrencilere cinsel tacizde bulunduğu öne sürülen öğretim üyesi, 4 öğrenciye yönelik "sarkıntılık boyutunda cinsel saldırı" suçundan toplam 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Narlıdere Belediyesi, insan sağlığını tehdit eden aşırı sıcaklar nedeniyle sahada görev yapan personelin çalışma saatlerinde değişikliğe gitti. Narlıdere Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz sezonu boyunca, 06.00 - 13.00 saatleri arasında çalışacak

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şubesi, basın emekçilerinin sesi olmak için ortak bir basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasını yapan Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir Şube Başkanı Nil Kahramanoğlu, “Biz gazetecilerin ortalama ücretleri, açlık sınırına hatta onun da altına geriledi” dedi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Fransa'nın ikinci büyük kenti olan Marsilya, Foçalılar tarafından kurulmuş bir şehir. Foçalılar Marsilya'yı MÖ 600'de kurmuş, şehir Sezar tarafından alındıktan sonra ise Roma'nın ticaret merkezi olmuş.

1 ay önce GÜNCEL

Şile'de serinlemek için denize giren iki kardeş Üzeyir İlhan Öztürk ve Alim Olgun Öztürk boğularak hayatını kaybetti.