• DOLAR 33,99 %0.27
  • EURO 38,06 %0.63
  • STERLIN 44,95 %0.63
  • ALTIN 2.739,33 %1.18
  • BİST100 9.668 %-2.55
  • BITCOIN 64.149 %-0.37
  • ETHERIUM 2.764 %-1
30°
1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi Bilge Çınarlar Sağlıklı Yaş Alma Merkezi üyeleri, lösemili çocuklar yararına hayata geçirdikleri örgü projesiyle yürekleri ısıtıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

ODTÜ Enformatik Enstitüsü bünyesinde yer alan University Ranking by Academic Performance Araştırma Laboratuvarı tarafından 2023-2024 Dünya Alan Sıralaması açıklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de doğal güzellikleriyle ön plana çıkan birbirinden eşsiz köyler bulunuyor. Beton yapılaşmadan uzak doğa ile iç içe görüntüsüyle ve sahil şeridiyle Küçükbahçe Köyü, özellikle yaz aylarında ziyaretçi akınına uğruyor. Peki Küçükbahçe Köyü nerededir? Küçükbahçe Köyü'ne nasıl gidlir?

1 ay önce EKONOMİ

Piyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) para politikası kararlarına çevrildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Foça Belediyesi, mülkiyetinde bulunan dükkanlara yaptığı yüzde 300’ün üzerindeki zammı geri çekmedi. Foça Esnaf ve Sanatkarlar Odası yapılan zam konusunda Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ile görüşme gerçekleştirse de bir sonuca ulaşamadı.

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye'nin önde gelen marketlerinden biri olan BİM'e bu kez de aksiyon kamerası ve motosiklet seti geliyor. BİM 24 Temmuz Çarşamba kataloğu belli oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Kent Konseyi Başkanı Nilay Kökkılınç, kadınların evlendikten sonra bekarlık soyadını kullanamamasına neden olan yasa ile ilgili konuştu. Kökkılınç, maddenin 9. Yargı Paketi’nden çıkarılmasını değerlendirdi.

1 ay önce EKONOMİ

TÜİK verilerine göre, tüketici güven endeksi yüzde 3,1 oranında azalarak 75,9 oldu. Böylece, tüketici güven endeksi bu yılın en düşük seviyesine geriledi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Bornova Belediyesi’nin Acil Müdahale Ekibi, Bornovalıların takdirini topluyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, düzenlenen toplantıda muhtarlarla buluştu. Muhtarların taleplerini dinleyen Çiçek, hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.