• DOLAR 33,05 %-0.08
  • EURO 35,84 %0.05
  • ALTIN 2.536,51 %0.02
  • BİST100 10.734 %0.00
  • BITCOIN 66.777 %-3.52
  • ETHERIUM 3.313 %-1.25
31°
6 gün önce GÜNCEL

Meteoroloji Genel Müdürlüğü çarşamba günü için sağanak yağış uyarısında bulundu. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok ilde yağış bekleniyor.

6 gün önce GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan 'Gıda İşletmelerinde Karekod Uygulaması' ile artık marketlerden alınan ürünlerin tüm bilgilerine kolayca ulaşabilecek.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Narlıdere ilçesinde otobüs durağında bir çanta bulup kurcalayan kişiden çantayı kurtaran ve sahibine ulaştıran motosiklet sürücüsü, o anları kaydetti. 400 bin lira bulunan çantasını teslim alan vatandaş ise nasıl teşekkür edeceğini şaşırdı.

6 gün önce POLİTİKA

Vergi paketinin ilk imzacısı olan AKP'li Ök, eşinin üzerine kayıtlı şirketlerin vergi ödemediği iddialarının gündeme gelmesi üzerine, "Gelir olsun verelim yani vergi" dedi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Konak Belediyesi, Lozan Barış Antlaşması’nın 100. yıldönümünde Karikatürlerle Lozan’ı Anlamak adlı sergiyi İzmirlilerle buluşturuyor.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ödemiş Belediyesi, vatandaşların hem lezzetli hem de hijyenik yemeklere uygun fiyatla ulaşabilmesi için “Kent Lokantası” açıyor. Başkan Mustafa Turan, “Amacımız esnafa rakip olmak değil, dar gelirli vatandaşlarımıza destek olmak” dedi.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik 24 Temmuz Çarşamba günü için Seferihisar'da elektrik kesintisi uyarısı yaptı. Seferihisar'da elektrikler ne zaman gelecek?

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası Şube Müdürlüğü tarafından verilen Oksijen Kaynakçılığı Kursu’ndan mezun olan üç kadın kursiyer, İzmir’de faaliyet gösteren iklimlendirme ve soğutma firmasında işbaşı yaptı. Kaynak ustası kadınlar, hemcinslerinin her alanda başarılı olabileceğini kez daha ortaya koydu.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz nisan ayında Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı’nda hizmete giren karavan otoparkının ardından İnciraltı’ndaki karavan otoparkı için de hazırlıklarını sürdürüyor.

6 gün önce İZMİR HABERLERİ

Seferihisar’da yer alan Sığacık Eşek Adası’nda yaşayan eşekler, bakımsızlık ve susuzluk nedeniyle ölümden döndü. Eşeklerin hayatını, Seferihisar Kent Konseyi’ne açılan bir ihbar telefonu kurtardı.