• DOLAR 34,08 %0.00
  • EURO 37,67 %-0.27
  • STERLIN 44,80 %-0.27
  • ALTIN 2.741,16 %-0.76
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 58.852 %-0.25
  • ETHERIUM 2.520 %-0.08
28°
1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Milas ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden ünlü Rus YouTuber ve moto blogger "Moto Tanya" adıyla bilinen Tatyana Ivanovna Ozolina'nın cenazesinin ülkesine götürülmesi için Rusya'da yardım kampanyası başlatıldığı öğrenildi.

1 ay önce GÜNCEL

Sendikaların üye sayıları 2024 Temmuz ayı istatistiklerine ilişkin tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. En fazla üyeye sahip sendika, Türk Metal Sendikası oldu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediye Başkanı Onur Yiğit, CHP Balçova İlçe Örgütü ile birlikte Anıtkabir’e resmi ziyaret gerçekleştirerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sundu

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Karaburun Belediyesi İŞKUR'da personel alım ilanı yayınladı. İlan için başvuru şartları ve başvuru yeri açıklandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Menderes Belediyesi tarafından çocuklar için ‘’ Şarjı Bitmeyen Oyunlar’’ etkinliği gerçekleştiriliyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı kararı verilen 15 şüpheliden 10'u yakalandı.

1 ay önce AYDIN

Ülkemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini gençlere tanıtmak amacıyla başlatılan Seyahatsever projesi kapsamında Aydın'a gelen gençler Adnan Menderes Yurdunda 5 gün boyunca ücretsiz olarak konaklıyor.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de etkili olan sıcak havalar vatandaşı bunaltırken, meteorolojiden ise güzel haber geldi. Meteoroloji verilerine göre İzmir'de havalar serinleyecek ama serinlik kısa sürecek.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Urla, Seferihisar, Dikili ve Foça ilçeleri açıklarında 196 düzensiz göçmen kurtarıldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Efes Selçuk Belediyesi zabıta ekipleri, yaz döneminde artan hava sıcaklığı nedeniyle sağlık ve hijyen açısından önemli olan umumi tuvaletler ve işletmelerin WC’lerinde denetimlerini yoğunlaştırdı.