• DOLAR 34,03 %0.12
  • EURO 38,05 %0.11
  • STERLIN 44,89 %0.11
  • ALTIN 2.742,49 %-0.31
  • BİST100 9.566 %0.00
  • BITCOIN 62.999 %-2.02
  • ETHERIUM 2.688 %-1.9
22°
1 ay önce SPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig'de 1. ve 2. haftanın müsabaka programını açıkladı.

1 ay önce BALIKESİR

En İyi Çevre ödülüne değer görülen Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde; Türkiye Çevre Vakfı (TÜRÇEV) ve TEMA Vakfı'nın destekleriyle Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen “Mavi Bayrak” etkinlikleri renkli görüntülere sahne oldu.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sahile yapılan ve plajı ikiye bölmesiyle gündeme gelen demir kapı, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit'in talimatı üzerine kaldırıldı.

1 ay önce SPOR

Bir dönemin efsane futbolcularından olarak gösterilen Umut Bulut, son olarak forma giydiği Sarıyer’de futbol kariyerini noktaladı.

1 ay önce POLİTİKA

CHP Grup Başkanvekili Başarır, vergi paketinin ilk imzacısı AKP'li Ök’ün şirketlerinin kâr ettiği halde hiç vergi vermemesine tepki gösterdi.

1 ay önce MUĞLA

ADM Elektrik'ten yapılan açıklamaya göre 25 Temmuz Perşembe günü Muğla'nın 4 ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak. Peki Muğla'da elektrikler ne zaman gelecek? İşte detaylar...

1 ay önce GÜNCEL

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, "Emekli aylıkları artarken promosyonlar hep sabit kalmıştır. 6 ayda bir artan emekli aylıklarına paralel artış gösteren bir promosyon sisteminin uygulanmalıdır” dedi.

1 ay önce GÜNCEL

E-Devlet üzerinden trafik ve kasko sigortaları için düzenlenen eksper raporları görüntülenebilecek.

1 ay önce GÜNCEL

Bağcılar'da bir şahıs, tartıştığı cami imamını okla vurdu. Omzuna saplanan okla yaralanan imam hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

1 ay önce POLİTİKA

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir partiden istifa ettiğini bildirdi. Özdemir istifasına ilişkin açıklamasında “Siyasi hayatımın başlangıç noktası ve inandığım değerler uğruna büyük mücadele verdiğim İYİ Parti’den, gönül bağımı kopardığım için ayrılmış bulunmaktayım” ifadesini kullandı.