• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.477 %0.44
  • ETHERIUM 3.293 %1.31
33°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Ödemiş ilçesinde maden ocağında ahşap tahkimat direklerinin devrilmesi sonucu yaralanan 3 işçi hastaneye kaldırıldı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Yüz ölçümü olarak İzmir'in en büyük ilçesi olan Bergama aynı zamanda İzmir'de en çok köyü olan ilçe olarak geçiyor. Peki, Bergama'nın kaç tane köyü var? Bergama'nın köylerinin ismi ne?

3 gün önce DENİZLİ

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası şampiyonası, 3 Ağustos Cumartesi günü Çameli Yaylacık Yamaç Paraşütü Pisti'nden başlayacak.

3 gün önce SPOR

Karaaslan, siyah-beyazlı ekibin her zaman yanında olduğunu ifade ederek, "Ben kulübün en güzel zamanında da buradaydım, şimdi de buradayım" dedi.

3 gün önce GÜNCEL

Bursa'da dini nikahlı eşinden ayrılan kadın, camiden kendi selasının okunduğunu duyunca şaşkına döndü. Boşandığı eşinin selasını okutan koca, o anları da cep telefonuyla kayda aldı. Ölmeden selası okutulan Tuğçe Emir, "İnsan ölmeden selası verilince bir tuhaf oluyormuş" dedi.

3 gün önce MANİSA

Manisa’nın Kula ilçesindeki Devlet Hastanesi, vatandaşların sağlığına yönelik önemli bir adım atarak Göğüs Hastalıkları Polikliniği bünyesinde Sigara Bırakma Polikliniği hizmet vermeye başlıyor.

3 gün önce POLİTİKA

AKP'li Elitaş, SGK'dan aldıkları bilgiye göre belediyelerin 100 milyar liraya yakın borçları olduğunu belirterek, "Bu aslında devletin alacak tahsilat işidir" dedi.

3 gün önce DENİZLİ

Görkemli yapılarıyla Hierapolis Antik Kenti, insanlık tarihine ışık tutuyor. Hierapolis 2024 yılında Türkiye'de en çok ziyaret edilen 3. ören yeri oldu. Peki, Hierapolis Antik Kenti nerede? Hierapolis Antik Kenti'ne nasıl gidilir?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gündelik hayatın koşuşturmalarından kaçmak isteyenlere harika bir önerimiz var. Hem ücretsiz hemde toplu taşıma araçlarıyla kolay ulaşımı sebebiyle şimdiden yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçabileceğiniz favori yerlerinizden biri olacak. İşte İzmir'de toplu taşımayla ulaşılan en güzel plaj...

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Balçova Belediyesi, vatandaşla birlikte yönetim anlayışını içeren “Söz sende Balçova” anketi gerçekleştiriyor.