• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.700 %-1.6
  • ETHERIUM 3.255 %-0.88
37°
3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir’de Özge Ceren Deniz ve İnanç Öktemay'ın elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak yürütülen adli soruşturmada İZSU’nun Genel Müdürü Gürkan Erdoğan ile GDZ Elektrik Dağıtım Genel Genel Müdürü'nün de aralarında bulunduğu 11 şüpheli gözaltına alındı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Gediz Elektrik, şebeke yenileme ve bakım çalışmalarına devam ediyor. Bu yüzden İzmir'in farklı ilçe ve mahallelerinde uzun süreli elektrik kesintileri yaşanıyor. 26 Temmuz Cuma günü İzmir'de elektrik kesintisi yaşanacak yerler belli oldu. İşte ayrıntılar...

3 gün önce DÜNYA

Avusturalya'da 21 kişiye mezar olan Noongah gemisinin enkazı 55 yıl sonra bulundu.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Menemen'de başkan Aydın Pehlivan'ın keyfi olarak işten çıkardığı işçilerin sürdürdüğü eylemlerin ikinci ayını doldurduğunu belirten Demirmen, "AKP'li başkan, seçim çalışmaları sırasında işçi ve halk dostu olduğunu ve hiç kimseyi belediyeden çıkarmayacağına dair şeref sözü vermiş ve biz bir aileyiz demişti. İşten çıkardığı değerli emekçi arkadaşlara şeref sözü olarak verilen bu sözleri hatırlatmak isterim" dedi.

3 gün önce SPOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği Spor Federasyonları Yönetmenliği, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından yürürlüğe girdi.

3 gün önce MANİSA

Manisa Büyükşehir Belediyespor voleybol takımı, yeni sezon planlaması kapsamında tecrübeli bir oyuncuyu daha kadrosuna kattı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de sağanaktan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Deniz'in ailesinin avukatı Sarıçiçek, "Bize göre bu olayda kasıt mevcuttur. Cinayetler kasten işlenmiştir" dedi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de oluşturulan Efeler Yolu, yürüyüş tutkunlarının tercihlerinden biri oluyor. 28 etaptan oluşan yol çok sayıda köyü birbirine bağlıyor. Peki İzmir Efeler Yolu nedir? Efeler Yolu'nun özelliği nedir? Efeler Yolu hangi köylerden geçer?

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Türkiye’nin en önemli kadın şairlerinden biri olan Didem Madak, ölümünün on üçüncü yıldönümünde Seferihisar’da Seferi Keçi Kültürevi’nde anıldı.

3 gün önce MAGAZİN

Hadise'nin konseri esnasında bir hayranı sahneye atladı. Koruma görevlileri saniyeler içinde sahneye atlayan kişiyi uzaklaştırdı. Ünlü şarkıcı ise yaşanan olayın ardından bir süre sol omzunu tuttu.