• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 68.000 %-1.52
  • ETHERIUM 3.263 %-1.83
37°
3 gün önce SPOR

Galatasaray Kulübü, Danimarkalı sağ bek Elias Jelert'in transferi için görüşmelere başlandığını duyurdu.

3 gün önce SPOR

2007'den beri Real Madrid forması giyen Sergio Llull, 1 yıl daha aynı formayı terletecek.

3 gün önce POLİTİKA

Erdoğan'ın, "Bakanlığımız, belediyelerin borçlarının tahsiline başlayacaktır" sözlerine yanıt veren Özel, en borçlu belediyelerin AKP'den devraldıkları belediyeler olduğunu söyledi.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Ege Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Muhammet Öztürk, kedi ve köpek maması üreticilerinin yılın ilk yarısında 73 milyon dolarlık ihracat yaptığını, yıl sonunda 150 milyon dolara ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

3 gün önce AYDIN

Kuşadası Belediyesi, kamp ve karavan altyapısı bulunmayan plajlarda gelişigüzel şekilde konaklayarak, çevre ve gürültü kirliliğine sebep olan tatilcilere para cezası uyguladı.

3 gün önce İZMİR HABERLERİ

Point Bornova, İzmir'de özellikle otogara giden yolcuların sıklıkla ziyaret ettiği bir alışveriş merkezidir. Point Bornova, yapısı gereği tüm mağazalara erişimi kolay olan, gezmesi yormayan bir AVM olarak öne çıkar. Peki, Point Bornova nerede? Point Bornova AVM'ye nasıl gidilir?

3 gün önce YEMEK TARİFLERİ

Ödemiş'te sevilerek tüketilen Töngül Pidesi, İzmir'de mutlaka denenmesi gereken lezzetlerden biri olarak öne çıkıyor. İşte, İzmir'in tarihi lezzeti: Ödemiş usulü Töngül Pidesi tarifi...

3 gün önce SPOR

Fenerbahçe'nin İspanya ekibi Sevilla'ya 19,5 milyon avro ödeyerek kadrosuna kattığı Faslı forvet Youssef En-Nesyri, Süper Lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli verilen isimler listesinin zirvesinde yerini aldı.

3 gün önce MANİSA

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bir hafta içerisinde sokak hayvanlarını kısırlaştırmaya başlayacaklarını duyurdu.

3 gün önce SPOR

Milli okçu Elif Berra Gökkır, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda sıralama atışlarında 671 puan aldı. Gökkır, Türkiye'nin kadınlarda olimpiyat tarihinin en iyi derecesini yaparak 5. oldu.