• DOLAR 34,31 %0.90
  • EURO 38,75 %1.23
  • STERLIN 46,02 %1.23
  • ALTIN 2.770,86 %0.40
  • BİST100 9.738 %1.81
  • BITCOIN 59.000 %-6.05
  • ETHERIUM 2.431 %-9.68
23°
1 ay önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gözaltılara ilişkin, "Sorumlu kimse hesap verecek. Biz yargının önünde siyaseten engel olmayacağız. Bu konuda da esas hesap verecek olan bu iktidar" dedi.

1 ay önce DÜNYA

Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu açıkladı.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Duacıllı Mahallesi'nde dere yatağının taşmasına neden oldu. Etkili fırtınanın çatıları uçurduğu mahallede, ekili araziler sular altında kaldı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

31 Mart’ta gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından seçilen belediye başkanlarının gerçekleştirdikleri 100 gün etkinliklerine Torbalı da eklendi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, verdikleri sözleri tutukları için son derece mutlu olduğunu ifade etti.

1 ay önce EKONOMİ

İzmir'de tarım arazilerinin etkin kullanımı amacıyla ekimi yapılan sorgum-sudan oturun ilk hasadı gerçekleşti. Peki, Sorgum-sudan otu nedir? Sudan otu nerelerde kullanılır?

1 ay önce SPOR

Galatasaray, Kopenhag'ın sağ bek oyuncusu Elias Jelert'i kadrosuna kattığını açıkladı. Açıklamada Jelert'in maliyeti açıklandı...

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İZSU eski Genel Müdürü ve şu anda da Adana Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulunan Ali Hıdır Köseoğlu, Alsancak’ta yaşanan ölümlü elektrik faciasının sorumluluğunun İZSU'ya ait olmadığını söyledi

1 ay önce DÜNYA

Fas Sağlık Bakanlığı, ülkede etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle 24 saatte en az 21 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.

1 ay önce EKONOMİ

Yaklaşık 1 milyon varil ham petrol, 11 Ocak tarihinde İran tarafından alıkonulmuştu. Tüpraş, petrolün eylülde teslim alınacağını belirtti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Eski bir il yöneticisini özel araç ile almak için 1 saat 40 dakika yolculuk yapıldı