• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.850 %-0.37
  • ETHERIUM 3.273 %-0.2
37°
2 gün önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in Torbalı ilçesinde faaliyet gösteren iki ayrı fabrikada çalışan 31 işçi, zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

2 gün önce POLİTİKA

31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclisi üyeleri 14 CHP’li ve 1 İYİ Partili üye olarak dağılan Güzelbahçe Belediyesi’nde İYİ Partili tek isim olan Aylin Kitapçıoğlu, partisinden istifa ederek CHP’ye geçti.

2 gün önce SPOR

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Slovakya ekibi Ruzomberok'a konuk oldu. Mücadeleyi bordo mavili ekip 2-0 kazanarak tur için avantaj elde etti.

2 gün önce SPOR

RAMS Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında, San Marino ekibi La Fiorita'yı 6-1 mağlup ederek büyük avantaj elde etti.

2 gün önce POLİTİKA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, gözaltılara ilişkin, "Sorumlu kimse hesap verecek. Biz yargının önünde siyaseten engel olmayacağız. Bu konuda da esas hesap verecek olan bu iktidar" dedi.

2 gün önce DÜNYA

Demokrat Parti'nin başkan adayı ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu açıkladı.

2 gün önce DENİZLİ

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde etkili olan şiddetli yağış, Duacıllı Mahallesi'nde dere yatağının taşmasına neden oldu. Etkili fırtınanın çatıları uçurduğu mahallede, ekili araziler sular altında kaldı.

2 gün önce İZMİR HABERLERİ

31 Mart’ta gerçekleşen Yerel Seçimlerin ardından seçilen belediye başkanlarının gerçekleştirdikleri 100 gün etkinliklerine Torbalı da eklendi. Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, verdikleri sözleri tutukları için son derece mutlu olduğunu ifade etti.

2 gün önce EKONOMİ

İzmir'de tarım arazilerinin etkin kullanımı amacıyla ekimi yapılan sorgum-sudan oturun ilk hasadı gerçekleşti. Peki, Sorgum-sudan otu nedir? Sudan otu nerelerde kullanılır?

2 gün önce SPOR

Galatasaray, Kopenhag'ın sağ bek oyuncusu Elias Jelert'i kadrosuna kattığını açıkladı. Açıklamada Jelert'in maliyeti açıklandı...