• DOLAR 32,99 %-0.11
  • EURO 35,82 %-0.26
  • ALTIN 2.529,53 %0.87
  • BİST100 10.891 %0.18
  • BITCOIN 67.995 %0.59
  • ETHERIUM 3.300 %0.64
28°
15 saat önce İZMİR HABERLERİ

37. Uluslararası İzmir Festivali, dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Senfoni Orkestrası konseri ile kapandı.

15 saat önce AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde tarlaya devrilen otomobildeki biri çocuk, 5 kişi yaralandı.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Dikili Belediyesi ve Yayıncılar Kooperatifi ortaklığında düzenlenen 3. Dikili Kitap Günleri’nde ünlü oyuncu, sunucu ve yazar Ceyda Düvenci ile söyleşi gerçekleştirildi.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de birkaç gündür etkili olan serin hava yerini yeniden sıcaklara bırakıyor. İzmir'de sıcaklıklar yeniden artışa geçiyor.

15 saat önce GÜNCEL

İkinci el otomobil satışı, 5 yılın dip seviyesine indi. Sıfır otomobillerdeki kampanyalı satışlar, krediye erişimin olmadığı ikinci el otomobil pazarını daralttı.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'in en güzel sahillerinden birisi de uçsuz bucaksız kumsalı ile Özdere'dedir. Özdere Sevgi Plajı; deniz, kum, güneş üçlüsünü ücretsiz şekilde tadabileceğiniz yerlerden biridir. Peki, Özdere Sevgi Plajı nerede? Özdere Sevgi Plajı'na nasıl gidilir?

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Karşıyaka Belediyesi tarafından, ilçenin vitrini konumundaki Karşıyaka Çarşısı’nda düzenlenen ‘El Emeği Gece Pazarı’ büyük ilgi gördü.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü İzmir'deki tabiat parklarını ve giriş ücretlerini duyurdu.

15 saat önce İZMİR HABERLERİ

İzmir'de babasından öğrendiği perküsyon (vurmalı çalgı) işini daha da geliştirmek için konservatuvar okuyan ve atölyesini kuran 31 yaşındaki Sergen Gügük, dünyaca ünlü müzisyenlere özel enstrümanlar üretiyor.

15 saat önce MAGAZİN

Şubat ayında kendisinden 12 yaş küçük Murat Özdemir ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş'in mutsuz olduğu içim boşanma kararı aldığı konuşulurken beklenen yalanlama geldi. Gündeş, nikahtan sonra eşiyle ilk kez bir fotoğrafını paylaşarak "İyi ki" notunu düştü.