• DOLAR 34,10 %0.10
  • EURO 37,89 %-0.53
  • STERLIN 45,04 %-0.53
  • ALTIN 2.764,53 %0.79
  • BİST100 9.799 %0.43
  • BITCOIN 60.100 %0.55
  • ETHERIUM 2.564 %1.27
33°
1 ay önce GÜNCEL

Ferizli Belediyesi eski Başkanı Ahmet Soğuk, Sakarya’da aracıyla yolculuk ederken silahlı saldırıya uğradı. Soğuk, saldırı sonucu hayatını kaybetti.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir Bakırçay Üniversitesi Coğrafya Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şermin Tağıl, ağustos ayının başında eyyam-ı bahur sıcaklarının etkili olacağını belirterek, "Bu yıl, bu dönemin sıcak fakat Doğu Akdeniz'de yaşanacak bir alçak basıncın etkisiyle kısmen yağışlı geçme olasılığı yüksek." dedi.

1 ay önce DÜNYA

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin merkezindeki Deir el-Balah'ta sivillerin kaldığı bir okulda bulunan sahra hastanesine gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu 30 kişi hayatını kaybetti, 100'den fazla kişi yaralandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa’da çıkan yangın Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede söndürüldü.

1 ay önce MAGAZİN

Ünlü sanatçı Safiye Soyman'ın uzun yıllardır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz 47 yaşında uykusunda hayatını kaybetti.

1 ay önce YAŞAM

Rap müziğin duayen isimlerinden Ceza, yeni parçası Varsan Varım'ı yayınladı. Parça, müzik platformlarında birçok kez tıklandı.

1 ay önce GÜNCEL

Dünyaca ünlü müzik grubu Pink Floyd'un sevilen şarkısı The Wall'ın telif hakları iki seneliğine İstanbul Zihinsel Engelliler İçin Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV)'na verildi. Şarkıyı ünlü isimler Türkçe sözler yazarak yeniden seslendirdi. Şu ana kadar 7.3 milyon izlenme alan şarkı eğer 10 milyona ulaşırsa engelliler için bir yaşam köyü kurulacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmirlilerin yaz sıcaklarında tatil rotası arayışı sürüyor. Birbirinden güzel koy ve plajlar tatil seçeneği olarak keşfedilmeyi bekliyor. Bu koylardan biri de aynı zamanda müthiş bir kamp deneyimine olanak sağlayan Çanak Koyu. Peki Çanak Koyu nerededir? Çanak Koyu'na nasıl gidilir?

1 ay önce GÜNCEL

Kocaeli’de, denizde yüzerken jet ski çarpması sonucu yaralanan Semra Engin, ölümden döndü. Engin, jet ski sürücüsünün olaydan sonra kaçtığını dile getirdi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir ESHOT'un 443 numaralı otobüsü Egekent-Bostanlı İskele arasında sefer yapıyor. Peki 443 numaralı otobüs hangi saatlerde kalkıyor? Hangi duraklardan geçiyor?