• DOLAR 34,08 %0.06
  • EURO 37,79 %-0.82
  • STERLIN 44,97 %-0.82
  • ALTIN 2.760,45 %0.64
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 61.160 %3.28
  • ETHERIUM 2.573 %3.52
33°
1 ay önce GÜNCEL

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Somali'nin terörizm ve diğer tehditlere karşı güvenliğinin sağlanması faaliyetlerine destek gayesiyle 2 yıl süreyle görevlendirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

1 ay önce POLİTİKA

Dışişleri Bakan Hakan Fidan, Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu'nun Prag Büyükelçisi olarak görevlendirildiğini duyurdu.

1 ay önce GÜNCEL

Polat Holding'in kurucusu ve Galatasaray Kulübü'nün eski başkanı Adnan Polat'ın babası İbrahim Polat, hayatını kaybetti. Peki, İbrahim Polat kimdir?

1 ay önce DÜNYA

Kaza yapan iki yolcu otobüsünden birinin, kontrolden çıkarak yaya geçidine dalması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 31 kişi yaralandı.

1 ay önce MANİSA

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kömür yüklü tırın, LPG yüklü tankere arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

AKP’nin sokak hayvanlarını katletmeye yönelik “Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi”ne karşı Çeşmeli hayvanseverler, Çeşme Belediyesi Hayvan Barınağı önünde basın açıklaması yaptı. Hayvanseverler, yasa teklifinin geri çekilmesini talep etti.

1 ay önce YAŞAM

Bu yıl 5-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında Merkür retrosu yaşanacak. İletişim gezegeni Merkür, Başak ve Aslan burçlarında retro hareketine geçecek. Bu dönem, siz de yavaşlamazsanız iletişim sorunları, teknik aksaklıklar ve geçmişle yüzleşmeler gibi konuları gündeme gelecek. İşte, her zamankinden güçlü geçecek retronun, burçlara etkileri...

1 ay önce SPOR

Trabzon'da 98 yaşındaki ‘Patrona Halil' lakaplı Halil İbrahim Demirkanlı'nın hayat hikayesi duyanları şaşırtıyor.

1 ay önce DENİZLİ

Denizli ilçelerinde 28 Temmuz Pazar günü elektrik kesintisi olacak mahalleler ve sokaklar ADM elektrik tarafından açıkladı. İşte Denizli mahalle ve sokaklarında elektriğin geleceği saatler…

1 ay önce AYDIN

Aydın’ın Didim ilçesinde Tarım ve Orman Müdürlüğü, zeytin sineğiyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlüğe bağlı ekipler, zeytin sineğinin gelişimini ve yayılımını takip ediyor.