• DOLAR 34,08 %0.03
  • EURO 37,78 %0.07
  • STERLIN 44,90 %0.07
  • ALTIN 2.758,25 %-0.14
  • BİST100 9.833 %0.78
  • BITCOIN 59.536 %0.24
  • ETHERIUM 2.532 %0.63
26°
1 ay önce GÜNCEL

Avrupa Esnaflar İmalatçı ve Dönerciler Derneği Başkanı Ebubekir Kaynar, Almanya Gıda ve Tarım Bakanı Cem Özdemir’in, dönerin Almanya’ya ait olduğunu söylediği açıklamalarına tepki gösterdi.

1 ay önce GÜNCEL

Bu yıl üçüncü kez 2-18 Ağustos günleri arasında Yenikapı’da düzenlenecek İstanbul Festivali boyunca metro ve Marmaray’ın son sefer saatleri uzatılacak.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Karabağlar Belediyesi Sosyal Etkinlik Merkezi (KARBEM), ücretsiz eğitim olanağı sunduğu öğrencilerin yanı sıra ilçedeki tüm öğrencilere, YKS tercih döneminde danışmanlık desteği veriyor.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında iki botun çarpışması sonucu meydana gelen kaza 1 kişi yaşamını yitirdi.

1 ay önce YEMEK TARİFLERİ

Bulgur pilavı, birçok yemeğin yanına yakışan bir besindir. Bu yemeğin patates ile güçlendirilmesi onu hem daha lezzetli, hem de daha doyurucu kılmaktadır. Peki, patatesli bulgur pilavı nasıl yapılır? Patatesli bulgur pilavı tarifi...

1 ay önce SPOR

Galatasaray altyapısında yetişen Ferhat Öztorun, 37 yaşında aktif futbolculuk kariyerini noktaladığını duyurdu.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

Alsancak’taki elektrik faciasıyla ilgili gözaltına alınan 11 kişinin serbest bırakılmasına ilişkin paylaşım yapan Tugay, tepkilerin ardından gönderisini sildi.

1 ay önce İZMİR HABERLERİ

İzmir adeta kaderine terk edildi. Derelerde temizlik çalışmaları yapılmıyor. İzmirlilerin yaşam konforunu etkileyen bu sorun için acil çözüm bekleniyor.

1 ay önce MUĞLA

Bodrum'un coğrafi işaretli ürünü mandalina, bu sefer sofralara dondurma olarak girdi. İçinde katkı maddesi barındırmayan dondurmalar, çocuklar için de zararsız.

1 ay önce MUĞLA

Muğla'da meydana gelen yangınlarda zarar gören ormanlık alanlar, ekiplerin yoğun çalışmasıyla yeniden yeşeriyor.